Pozitív és negatív sorozat(ok)

2019-11-11 18:42:32
Kisvárda FC

Hétvégi összefoglaló: Négy győzelem, két döntetlen és három vereség a mérleg.

Elsőbbség a hölgyeké! Már csak azért is, mert ebben az esztendőben most utoljára lépett pályára a Várda LA mind a három korosztály lánycsapata. Az U16-osok a balmazújvárosi döntetlennel (1–1), az U14-esek az Egerben elszenvedett vereséggel (2–5) zárták a szezont, a Kazincbarcikán magabiztos sikert (7–1) aratott U19-esekre ellenben még vár két mérkőzés. Utóbbiak a tabella negyedik helyéről folytatják, az U16 az ötödik, az U14 a második helyen zárta az őszt az Északkeleti csoportban.

Fiú vonalon már pénteken lejátszották mérkőzéseiket akadémiai csapataink – szakadó esőben. A felső korosztályosok a Karcag ellen rendeztek gólparádét (U19: 6–3, U17: 8–0), minek következtében a tabellán mindketten dobogósak: a nagyobbak visszakapaszkodtak a harmadik helyre, az U17-esek pedig három pont előnnyel vezetik a tabellát a III. osztály Északkeleti csoportjában. Az élvonalbeli bajnokságot újoncként remekül kezdő „középsőseink” kisebb hullámvölgybe kerültek: az U15-ösök négy forduló óta nyeretlenek, a DVSC-DLA otthonában elszenvedett vereség (1–2) következtében a hatodik helyre estek vissza a tabellán. Az U14-esek az eddig sereghajtó és nyeretlen debreceniek ellen elszenvedett vereség (0–1) ellenére is még a harmadik helyen állnak, de az utóbbi négy meccsükből csak egyet tudtak megnyerni.

A felnőttekről szólva: NB I-es csapatunk két vereség után szerzett pontot Pakson (1–1), így továbbra is nyolcadik a tabellán. A Kisvárda Master Good II ellenben a megyei I. osztály aktuálisan legjobb formában lévő csapata, a Tarpa elleni győzelem (5–0) már az ötödik volt a sorban, a csapat pedig hetedik a tabellán.

Honlapunk Médiatár menüpontjában már elérhető NB I-es csapatunk paksi meccsének összefoglalója és galériája, miként fotósorozatot láthatnak U17-es és U15-ös akadémiai csapatunk hétvégi mérkőzéséről. Az Utánpótlás VLA/Eredmények menüpontban pedig korosztályos csapataink meccseinek jegyzőkönyvei, tudósításai és képgalériái közül csemegézhetnek.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló