Sajtó

Az akkreditációval kapcsolatos kötelezettségek

A Kisvárda Master Good által rendezett mérkőzésekre az akkreditációs határidő: a találkozó napját megelőző munkanap, 12 óra. Akkreditációs igényét az alábbi űrlap kitöltésével küldheti el számunkra.


A Kisvárdai Stadionba belépő újságíró és/vagy fotós elfogadja és betartja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) rá vonatkozó pályarendszabályait, amely a következő:

 1. Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és után.
 2. Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.
 3. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a stadiont.
 4. Nem készít semmilyen személyes anyagot (fotó, mozgókép, videó, MMS) nagyközönség/vagy bármely internetes vagy mobilcég számára a mérkőzés előtt, alatt és után, csak az őt akkreditáló médium számára.
 5. A fotósok a számukra biztosított megkülönböztető mellényt csak rendeltetésszerűen, azaz a felső ruházat fölött használják és a mérkőzés végeztével leadják.
 6. Figyelembe veszi a Kisvárda Master Good érdekeit, és nem takarja el, illetve teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.
 7. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével, viseletével nem akadályozza, nehezíti a megkülönböztető jelzést viselő személyzet, továbbá a rendőrség munkáját.

Egyéb betartandó követelmények

 1. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.
 2. A belépéskor kapott karszalagot viseli, a biztonsági szolgálat kérésére ellenőrzésre felmutatja.
 3. A belépőkártya másik mérkőzésre nem használható fel.
 4. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a VIP-vendégek által használt területre.
 5. Amennyiben az akkreditációt kérők száma meghaladja a kiadható sajtóbelépők számát, a Kisvárda Master Good az előre meghatározott akkreditációs sorrend alapján adja ki a belépőket.

A klub akkreditációs szabályzata

 1. Közvetítési jogtulajdonos televíziós társaság, MTVA, Nemzeti Sport, Kelet-Magyarország, a vendégcsapat klubmédiuma, a vendégcsapat székhelye szerinti megyei napilap.
 2. Országos napilapok, televíziós társaságok, kiemelt internetes sportportálok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei médiumok, országos frekvenciaengedéllyel rendelkező rádióadók, hírügynökségek.
 3. Magazinok, heti- és havilapok, helyi rádiók.
 4. Egyéb internetes médiumok.

Megkérjük a sajtó munkatársait, hogy valamennyi mérkőzés előtt akkreditálják magukat!

A korlátozott (körülbelül harminc újságírói hely) akkreditálható létszám miatt, a kérelmek elbírálásakor a klub akkreditációs szabályzata alapján járunk el. Ugyanez a szabály vonatkozik a 12 asztallal ellátott médiaállomásra. A többiek számára a stadion médiaszobájában nyílik lehetőség asztalnál munkavégzésre a mérkőzés előtt és után, illetve a szünetben.
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
2-1
1-1
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-05-15 16:00
OTP Bank Liga, 33. forduló