Stadion

VÁRKERTI STADION

VÁRKERTI STADION

A Kisvárda Master Good hazai mérkőzéseit Kisvárdán, a 2018. augusztus 11-én, a Ferencváros elleni mérkőzésen átadott Várkerti Stadionban játssza. A stadion UEFA III-as kategóriájú besorolású, 2850 fedett ülőhely, 9 skybox, villanyvilágítás, a pálya természetes füves borítású, önálló öntözőrendszerrel és fűthető. A két egymással átlós sarkában két mátrix kivetítő található. A vendégszektorokban 264 szurkoló foglalhat helyet.

VÁRKERTI SPORTTELEP

Az NB III-as szereplés lehetőségét kiharcoló második csapatunk számára új, fedett lelátóval ellátott pályát hoztunk létre. A játéktér természetes füves borítású, rendelkezik öntözőrendszerrel és vízelvezető rendszerrel, villanyvilágítása edzések lebonyolítására alkalmas. A pálya elektronikus eredményjelzővel ellátott. A vendégek számára elkülönített szektor áll rendelkezésre.

A LÉTESÍTMÉNY KÖRNYEZETE

A vár hadászati jelentősége a kuruc szabadságharc után elhanyagolható volt, ezért a 18. századtól állapota rohamosan romlott,. A várromot már a 19. században parkkal vették körül és különböző szabadtéri programoknak adott otthont. A korábbi centerpálya 1954-ben került kialakításra, onnantól kezdve – a kisebb-nagyobb felújítások miatti megszakításokat leszámítva – 2018-ig itt játszotta hazai mérkőzéseit a Kisvárda futballcsapata. A pálya különlegessége, hogy az egykori külső várfalon belül került kialakításra, szó szoros értelmében egy valódi erődítmény. A vár eredeti állapotának visszaállítása miatt ez a pálya 2021 év elején elveszítette funkcióját, helyette újak létesültek.Következő mérkőzés
Debreceni EAC
Kisvárda Master Good
Debrecen, DEAC Sporttelep
2021-09-18 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Puskás Akadémia FC
0-1
0-1
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2021-09-12 17:30
OTP Bank Liga, 6. forduló