Hatossal ugrottak az élre

2019-10-01 14:48:20
Kisvárda FC

Az újonc U14-es csapatunk átvette a vezetést, de élen állnak a legkisebb korosztályos legénységeink is – HÉTVÉGI ÖSSZEFOGLALÓ

Felnőtt csapataink számára sajnos nem termett babér, pedig mindketten közel jártak a bravúrhoz. NB I-es legénységünk a Ferencváros otthonában több helyzetet dolgozott ki, mint a címvédő házigazdák, de végül a hajrában kapott góllal 1–0-s vereséget szenvedett. A megyei I. osztályban szereplő Kisvárda Master Good II vezetett az éllovas Nagyhalász ellen, ám végül 2–1-ra alulmaradt hazai pályán. Az NB I-ben kilenc ponttal a hetedik helyen áll csapatunk hét fordulót követően, a megye egyben nyolc játéknapot követően hét ponttal a tizenegyedik pozíciót foglaljuk el.

Rangadót játszottak a felső korosztályos akadémiai csapataink Balmazújvárosban. A jövő szempontjából az U17-es csapatunk eredményességén van a hangsúly – sajnos, ők fordulatos meccsen 4–3-ra kikaptak, így a harmadik helyre szorultak a III. osztály Északkeleti csoportjának tabelláján az egyaránt százszázalékos legyőzőjük és a Mezőkövesd mögött. Az U19-esek viszont feljövőben vannak, a kezdeti két vereség után zsinórban a harmadik győzelmüket aratták, ezúttal 3–2-re, és a tabellán már az ötödik helyen állnak.

A „középsősök”, vagyis az újoncként az I. osztályban szereplő U14-esek és U15-ösök tovább menetelnek, ketten együtt is veretlenek még. Olyannyira, hogy a Pécs elleni hazai 6–0-val a zsinórban hatodik győzelmüket is megszerző U14-esek immár két pont előnnyel vezetik a tabellát, miután a Puskás Akadémia botlott a Vasas Kubala Akadémia otthonában (1–1). Két döntetlen után nyertek az U15-ösök is, akik a Pécs elleni 2–0-val a második helyen állnak következő ellenfelük, a Budapest Honvéd-Magyar Futballakadémia mögött.

A legkisebbek, az I. osztály Északkeleti csoportjában szereplő U13-asok és U12-esek ketten együtt 19–0-val abszolválták a Sajóvölgye Focisuli elleni mérkőzéseket, minek következtében a nagyobbak négyből négy gőzelemmel az élen állnak, csakúgy, mint a Nyíregyháza Spartacus és a DVSC-DLA-val szemben a jobb gólkülönbségének köszönhetően a három győzelem mellett egy döntetlennel rendelkező U12-esek is. Utóbbiak nem érték be ennyivel, hiszen a győztes bajnoki (8–0) után a kárpátaljai Beregszászon vettek részt nemzetközi tornán.

Lány csapataink közül a hétvégén csak az U19-esek léptek pályára, ők a Diósgyőr otthonában szenvedtek 8–0-s vereséget, és az első két fordulóban aratott győzelmük után ez már a második vesztes meccsük volt, így hat ponttal a nyolccsapatos mezőny ötödik helyén állnak.

Utánpótláscsapataink eddigi bajnoki mérkőzéseinek jegyzőkönyveit, beszámolóit, képgalériáit és a teljes éves sorsolást egy helyen az Utánpótlás/VLA/Eredmények menüpontban találják. A Médiatárban ugyancsak megtalálhatók a Fradi elleni, valamint az U14-es és U15-ös csapataink mérkőzéseinek fotói, miként az NB I-es meccs összefoglalója is.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló