Ellentétes félidők

2019-09-30 07:54:36
VLA

Utánpótláshíradó: Lánycsapataink gólzáporos mérkőzéseket vívtak.

A múlt héten pályára lépő lánycsapataink mérkőzései ellentétes félidőket hoztak. Az U14-esek a második fordulóból elhalasztott meccset pótolták Debrecenben, és a szünetig 6–2-es előnyhöz jutottak. A vége mégis döntetlen, 6–6 lett.

Az U19-esek számára a tisztes helytállás lehetett a cél a felnőtt NB I-es játékosokat is bevető DVTK ellen. Ez az első játékrészben megvalósult, addig csak egy gól született, a vége azonban kiütés lett.


LÁNY U19 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 4. FORDULÓ

Diósgyőri VTK–Várda LA 8–0 (1–0)

VLA: Oláh Á. – Farkas B. (Tugya N.), Kiss F., Zelei, Nagy L. (Józsa-Vincze), Novák P., Homoki M., Tugya E., Demjén, Farkas Á., Liptai. Edző: Márta Tibor

Márta Tibor: – Az első félidőben méltó ellenfele volt a csapat az NB I-es felnőtt játékosokkal megerősített hazaiaknak. Szünet után sajnos elfáradtak a lányok a néha a durvaságot súroló küzdelemben. A felnőtt női csapattal bíró egyesületek ellen nagy erőfeszítéseket kell tennünk ahhoz, hogy jobb eredmények szülessenek. Köszönjük az U16-os játékosok segítségét és helytállását.


LÁNY U14 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 2. FORDULÓ

DLA-Debreceni EAC–Várda LA 6–6 (2–6)

VLA: Ruprecht – Krisztián L., Farkas F., Molnár L., Ignéczi, Kolozsi, Kovács V., Márta R., Kőrösi. Csereként lépett pályára: Kiss F. Edző: Homokiné Bákonyi Mária

Gól: Farkas F. 3, Krisztián L., Márta R., Molnár L.

Homokiné Bákonyi Mária: – Hektikus mérkőzés volt, amelynek első félidejét uraltak. Szünet után elfáradtunk, de így is voltunk helyzeteink, amelyek közül még egyet kellett volna értékesítenünk a győzelemhez.


A fotón: Az U14-es csapatban szereplő Farkas Felícia (balra) három gólt szerzett a debreceniek elleni meccsen


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló