Várjuk a szurkolók támogatását!

2021-09-24 22:33:08
Kisvárda FC

Joao Janeiro vezetőedző azt kéri, minél több kisvárdai szurkoló adjon erőt a helyszínen a csapatának – BEHARANGOZÓ.

Az OTP Bank Liga „legkeletibb” párharca következik, amelynek már hagyománya is van, hiszen harmadik NB I-es évükben találkoznak egymással a csapatok. Vagyis a Kisvárda Master Good és a hétszeres bajnok DVSC, amely az NB II-ből jutott vissza, így most a debreceni csapatnak jár az újonc jelző. Persze, nem a játékosai tapasztalatlansága miatt, hiszen nagyon is rutinos játékosokkal érkezik a Loki, azok után meg különösen, hogy a Ferenczi János, Dzsudzsák Balázs, Korhut Mihály, Varga József, Ugrai Roland, Szécsi Márk, a Debrecenbe éppen Kisvárdára igazolt Tischler Patrik és a legutóbbi fordulókban sérüléssel bajlódó Bódi Ádám maghoz a napokban csatlakozott a 37-szeres válogatott Németh Krisztián is.

A mieink mellett a tavalyi bajnokságban nyújtott teljesítmény és ötödik hely, valamint a mostani remek szereplés, a táblázaton elfoglalt első pozíció szól. Utóbbit csak abban az esetben tudjuk biztosan megőrizni, ha legalább egy pontot szerzünk, minthogy a hétközi meccsét Fehérváron megnyerő (1–0), még mindig egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Ferencváros három pontra megközelítette csapatunkat.

„Derbit játszunk, az ilyen meccseknek pedig mindig megjósolhatatlan a végkifejlete – mondta csapatunk portugál vezetőedzője, Joao Janeiro. – Személyesen néztem meg a DVSC Gyirmót elleni mérkőzését, és mondhatom, igazán minőségi csapatról van szó. Olyanról, amelynek erőssége a támadójáték, elég ránéznünk a szerzett góljai számára, az eddigi hat meccsen tizenhétszer volt eredményes. Ők adják a góllövőlista vezetőjét is a hatgólos Ugrai Roland személyében. Mi építhetünk mindarra, amt eddig elértünk, eredményeink értékét növeli, hogy a hatból csak kétszer játszottunk itthon. Most viszont erőt adhat nekünk, hogy újra hazai közönség előtt játszunk, már alig várjuk. Nagyon kérem a kisvárdai szurkolókat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg a meccsen, mert hatalmas támaszt tudnak nekünk adni. Az elmúlt két, bajnoki nélküli hét jó munkával telt. A csapat mentalitása jó, ezt alkalmaznunk kell a meccsen is. Remek mérkőzésre van kilátás.”


A borítófotón: A csapat nem lesz hálátlan, ha a közönség ismét győzelemhez segíti

Fotó: Móricz Csaba


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló