Tehetség és tapasztalat

2021-07-02 12:09:59
Kisvárda FC

Az akadémiáról kiemelt és Boszniából érkező új játékosunk írta alá szerződését csapatunkhoz.

Rutinos csatárral és saját nevelésű tehetséggel kötött szerződést pénteken vezetőségünk – a hivatalos bejelentésről Facebook-oldalunkon tettünk közzé videót.

A tavalyi NB III-as keretből Czérna Erik a nyáron az élvonalbeli csapatunkkal kezdte meg a felkészülést, az eddigi edzésmunkája és a felkészülési meccseken nyújtott teljesítménye alapján megérett a helyzet arra, hogy a 18 éves játékos professzionális szerződést írjon alá csapatunkkal. Révész Attila sportigazgató abbéli reményének adott hangot, hogy Czérna Erik utat mutat és tör a többi, akadémián pallérozódó tehetségnek. A kisvárdai születésű és saját nevelésű titán pedig elismerte, azért dolgozott eddig, hogy ez a pillanat is eljöjjön. Tudja, hogy nagyok az elvárások, de igyekszik majd azoknak megfelelni.

Új játékosként köszönthetjük Kisvárdán Jasmin Mesanovicot. A 29 éves bosnyák támadó az FK Sarajevo csapatából érkezett, de korábban megfordult a horvát Eszék és a szlovén NK Maribor csapatában is, utóbbiban 105 meccsen 21 gólt szerzett és a nemzetközi porondon is tapasztalatot szerzett. Mesanovic csatár, Révész Attila nem is tagadta, hogy erre a posztra hosszas kutatómunka során kerestünk játékost, olyat, aki több pozícióban is bevethető. Az egyszeres felnőtt és kilencszeres U21-es bosnyák válogatott Jasmin Mesanovic megköszönte a kisvárdai vezetőknek a lehetőséget, és minden erejével azon lesz, hogy góljai révén győzelmekhez és minél jobb teljesítménnyel segítse csapatát.


A borítófotón: Az aláírási ceremónia résztvevői, balról: Major Attila ügyvezető, Czérna Erik, Jasmin Mesanovic és Révész Attila sportigazgató

Fotó: Ombodi Tamás

Related video

Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló