Távozik a belső védő

2024-03-26 13:44:00
Kisvárda FC

A horvát futballista szerződését közös megegyezéssel bontottuk fel.

Horvát belső védőnk, Dominik Kovacic tavaly október 6-án lépett pályára utoljára bajnoki mérkőzésen, a Puskás Akadémia otthonában 1–0-ra elveszített összecsapáson állt be csereként. Ahogy azt szurkolóink is érzékelhették, az utóbbi hónapokban a meccskeretben sem szerepelt a neve, kellemetlen sérülése tartotta távol a pályára lépés lehetőségétől.

A 30 éves játékos azóta felépült, az elmúlt hetekben már a csapattal edz, de a kialakult helyzetben kevés esély mutatkozna arra, hogy a bajnoki hajrában lehetőséghez jusson. Ezért a felek arra jutottak, hogy kölcsönös megegyezés szerint szerződést bontanak egymással, annak a reményében, hogy a játékos még ebben az idényben lehetőséghez jutna olyan országban, ahol nyitva van az átigazolási piac, illetve, hogy legkésőbb az új szezonra csapatot tudjon találni magának.

A klubunkhoz 2022 nyarán csatlakozó Dominik Kovacic 38 bajnoki mérkőzésen lépett pályára csapatunk színeiben, azokon egy gólt szerzett. A Magyar Kupában négyszer jutott lehetőséghez, illetve 2022 nyarán játszott mind a négy Európa-konferencialiga-mérkőzésünkön, összesen tehát 46 tétmeccsen szerepelt.

Köszönjük, amit a klubért tett, különösen a nemzetközi porondon, ahol az ő segítségével is sikerült letennünk a névjegyünket. Hiányát az utóbbi időszakban igencsak megsínylettük, kívánjuk neki, hogy mielőbb nyerje vissza formáját és további sikereket érjen el pályafutása során.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló