Szombati vendégek Eperjesről

2024-07-05 12:42:46
Kisvárda FC

Az előszezon második edzőmeccsét játssza az NB II-es rajtra készülő csapatunk.

A nyári szezon második edzőmeccsét is szlovákiai csapattal játssza NB II-es csapatunk, amelynek ellenfele ezúttal a Tatran Presov lesz. Az Eperjesről érkező edzőpartner a 2023-2024-es idényben a harmadik helyen végzett a szlovák másodosztályban, egy ponttal maradt le az osztályozót jelentő második helyről a Petrzalka mögött. Az eperjesiek az utolsó fordulóban 2–0-ra veszítettek a Homonna otthonában, emiatt kellett átadniuk a feljutással kecsegtető második pozíciót.

A Tatran Presov nyári szerzeményei között ott találni korábbi játékosunk, az NB I-es csapatunkban egyszer pályára lépő Abov Avetiszjan nevét is, ő éppen Homonnáról teszi át a székhelyét szombati ellenfelünkhöz. A mi oldalunkon továbbra is ketten szerepelnek a sérültek listáján: Kovács Marcell és Bernardo Matic egyaránt a kezét törte, így még hosszabb kihagyás vár rájuk. Bemutatkozhat viszont Molnár Gábor, akit a hét elején szerződtettünk, a Kassa ellen (1–1) bevetett Gyurkó Máté pedig már ugyancsak aláírt szerződés birtokában léphet pályára.

A Kisvárda Master Good–Tatran Presov mérkőzés szombaton 11 órakor kezdődik a Várkerti Stadionban, a belépés ingyenes, szurkolóink számára az A1-es és az A2-es szektorokat nyitjuk meg.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló