Nyolcvan perc a nyolcvanéves nagyiért

2022-09-17 21:51:55
Kisvárda FC

A kezdőcsapatban először lehetőséghez jutó játékosunk első gólját is megszerezte kisvárdaiként.

Először szerepelt a kisvárdai kezdőcsapatban Vida Kristopher, aki mutatós gólt szerezve juttatta 2–0-s előnyhöz a BVSC-Zugló elleni szombati kupameccsen csapatunkat. A 27 éves játékos a kezdőcsapat tagjaként csaknem nyolcvan percet töltött a pályán.

„Nagyon örülök, hogy be tudtam találni, nagyon sokat dolgoztam érte – nyilatkozta a mérkőzést követően Vida Kristopher, csapatunk 27 éves támadója. – Amióta itt vagyok, csereként valamennyi bajnokin lehetőséghez jutottam, de a gólszerzés nem sikerült, jól esik, hogy megtört végre a jég. Örülök a csaknem nyolcvanperces játéklehetőségnek, és fontos gólt is sikerült szereznem, mert az ilyen csapatok ellen a minimális előny nagyon veszélyes, kellett a második találat ahhoz, hogy megnyugodjunk. Profin álltunk a meccshez, a gólom pedig szépre sikeredett, és azt a nagymamámnak szeretném küldeni, mivel most lett nyolcvanéves.”

A kötelezőt teljesítette a csapat a továbbjutással, de vajon mit érdemes még ebből a mérkőzésből elraktározni.

„A hozzáállás volt a fontos, hogy mindenki adjon bele apait-anyait, ez pedig megvalósult, ahogy vele együtt a továbbjutás is – így Vida Kristopher. – Nem gondolom, hogy mindent kivett belőlünk ez a mérkőzés, de nem is volt egyszerű játszani, mert a mély talaj csúszós is volt egyben. Ebben a mérkőzésben ennyi volt, behúztuk, ezzel le is kell zárni, és nézni előre tovább.”


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló