„Nem szoktam az információkat bújtatni”

2022-02-10 18:49:34
Kisvárda FC

Révész Attila sportigazgató reagált a román médiában terjengő, teljesen alaptalan, személyi kérdésekkel kapcsolatos híresztelésekre.

Nem először veszi a „szájára” a román média a klubunkat, legújabban vezetőedzőt és csatárt „találtak” a számunkra a kinti hírportálok. Révész Attila sportigazgató reagált arra, hogy mennyi igazságalapja lehet ezeknek a híreknek (melyek szerint az aradi Bálint László az edzőjelölt az új évadra és a 35 éves Claudiu Keserü játékosként csatlakozik csapatunkhoz).

„Bár nem szoktam és nem is szeretem kommentálni a csapattal kapcsolatos pletykákat, de most egyszer és mindenkorra szeretném lezárni, hogy a Romániából érkező híreknek semmilyen valóságlapjuk nincs – öntött tiszta vizet a pohárba Révész Attila. – Azt már korábban is meglepve olvastam, hogy Miriuta László kisvárdai edzősködésének idejéről milyen fals és nagyotmondó összegeket dobtak be a köztudatba, azoknak a számoknak a fele sem volt igaz. Akkor csak mosolyogtam, de most már kezd felháborító lenni, hogy olyan jelölteket dobnak be, akikkel sosem beszéltem, és nem is ismerem őket személyesen, a velünk kapcsolatosan emlegetett edzőről például még életemben nem hallottam. Aki tisztában van a játékospolitikánkkal, az láthatja, hogy az utóbbi időben már nemhogy harmincöt, hanem harmincéves játékosokat sem igazoltunk, hiszen törekedtünk a fiatalításra is. Van sejtésem, hogy kik állhatnak az egy százalékos valóságtartalommal sem bíró hírek kreálása mögött, nagy valószínűséggel a Claudiu Bumba ügyében szorgoskodó menedzserek, akik már nem tehetik be a lábukat a klubunkhoz. De ha mások, az sem számít, a lényeg, hogy teljesen alaptalanok a hírek. A korábbi időszakban többször volt rá példa, hogy kiálltam a nyilvánosság elé az edzőjelöltek nevével, megszokhatták már tőlem, hogy nem szoktam az információkat bújtatni. Az én számból még csak a valós jelöltek nevét és az igazat hallhatták, és a későbbiekben sem szeretnék ilyen buta, teljesen alaptalan pletykákkal foglalkozni. Egyébként lehet, hogy a nevekkel dobálózás a románoknál megszokott dolog, vagy Adrian Mutu – aki valóban volt az edzőjelöltünk, járt is Kisvárdán, és nem is titkolóztunk az ügyében – személye váltotta ezt ki. A kialakult helyzetben időm sem lenne az edzőkérdéssel foglalkozni, a stábbal kapcsolatosan az kötötte le ezekben a napokban a figyelmünket, hogy kikkel is pótoljuk a sorra lebetegedő kollégákat. Ugyanakkor ezek a fals információk inkább zavarkeltőek, semmint olyan cikkek lennének, amelyekre érdemes felkapnia a fejét az embernek.”


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló