Nem lesz most szurkolói ankét

2022-01-25 21:07:30
Kisvárda FC

A kialakult vírushelyzetben elmarad a személyes találkozás – drukkereink megértését kérjük.

A Covid19 omicron változatának gyors terjedése miatt ezúttal nem tartjuk meg szokásos szezon előtti szurkolói ankétunkat. A minél kisebb kockázat érdekében minimálisra csökkentettük játékosaink külvilággal történő érintkezését, így ezúttal elmarad az ilyenkor megszokott személyes találkozás a drukkerekkel. Megértésüket megköszönjük!

Azt azonban mindenképpen el szerettük volna mondani, hogy várjuk őket minél nagyobb számban a DVSC elleni idegenbeli keleti rangadón (információk: itt), illetve a február 5-i, Budapest Honvéd elleni első hazai mérkőzésen, amelyre a jövő hét elején kezdjük meg a jegyértékesítést.

Az ankéton két új játékost tudtunk volna bemutatni: a lengyel Rafal Makowski hazájából, a Slask Wroclaw csapatától érkezett, míg az ukrán kapus, Mihajlo Hotra a kárpátaljai, ukrán másodosztályban szereplő Ungvártól. Makowski a 9-es, Hotra a 99-es mezben szerepel majd a tavaszi szezonban. Örömmel jelentettük volna be, hogy a tartalékcsapatból előrelépve immár Czene Zalán, Králik Péter és Nikita Honcsar is az NB I-es keret tagja, ahogy az ahhoz korábban csatlakozó Czérna Erik és Szőr Levente is. Ők öten a törökországi edzőtáborban is az élvonalbeli csapat tagjaival gyakoroltak együtt.


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló