Megvan a továbbjutás

2021-09-18 12:38:43
Kisvárda FC

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB III-as DEAC volt az ellenfelünk – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

MOL MAGYAR KUPA: 3. FORDULÓ

DEBRECENI EAC–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–2 (0–0)

Debrecen, DEAC Sporttelep, 300 néző. Vezette: Ducsai József (Varga G., Hovanecz M.)

DEAC: Deczki – Sárosi T., Soltész J. (Virág Á., 74.), Orosz M. – Jankelic, Spitzmüller (Gaczella, 78.), Tochukwu (Sidibe, 54.), Sándor T. (Trencsényi, 54.), Al-Sheraji, Szabó K. – Székely D. (Szabó J., 78.). Vezetőedző: Sándor Tamás

KISVÁRDA: Odincov – Hej, Kravcsenko, Rubus, Peteleu – Lucas (Karabeljov, 78.), Zlicsics – Asani (Nagy M. K., 68.), Ötvös (Szimovics, a szünetben), Gosztonyi (Czérna, 24.) – Camaj. Vezetőedző: Joao Janeiro

Gólszerző: Zlicsics (0–1) az 51. percben, Camaj (0–2) a 75. percben.

51. perc: GÓÓÓL!!! Lucas jobb oldali beadását Zlicsics fejelte 6 méterről kapura, Deczki már csak beleérni tudott az erős fejesbe. 0–1.

75. perc: GÓÓÓL!!! Nagy Mihály Krisztián 14 méterről megeresztett lövés még kijött a hazai kapusról, de Camaj négy méterről már bepofozta a labdát. 0–2.

Sándor Tamás: – Nem vallottunk szégyent, amíg volt energia és frissesség, addig jól is tartottunk magunkat. A védekezésre rendezkedtünk be, de ha úgy voltunk vele, ha lesznek lehetőségeink, akkor bátran próbáljunk meg támadni és labdát birtokolni vagy megzavarni az ellenfelet egy-egy letámadással. Ezek sokáig működtek, de az idő előrehaladtával egyre jobban elfáradtunk.

Joao Janeiro: – Az eredménnyel és a játékkal is elégedett vagyok. Utóbbival főleg annak ismeretében, hogy olyan játékosokat vetettünk be, akik hosszú idő után játszottak újra tétmeccset. Persze, volt olyan része a meccsnek, amivel nem lehettem kibékülve, de a legfontosabb a továbbjutás kiharcolása volt, és az, hogy ezek a futballisták újra játékba és formába lendültek.

????: https://bit.ly/2XuRD7C

Forrás: DTV / DEAC TV


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló