Koncentrálni a befejezésekre

2022-02-04 17:26:40
Kisvárda FC

Elsősorban a helyzetkihasználásnak kell javulnia a debreceni mérkőzéshez képest. BEHARANGOZÓ

Nem az ilyen hetekre mondják, hogy szokványos. Míg a Budapest Honvédnál az edzőváltás jelentette ez e heti fő eseményt (Horváth Ferencet Nebojsa Vignjevics váltotta a kispadon), addig nálunk a szinte teljes szakmai stábot érintő pozitív koronavírus-teszteredmények. Ennek következtében Erős Gábor vezetőedző csütörtöktől már csak közvetett kapcsolatban lehetett a csapattal, és a szombati mérkőzésen sem lehet jelen.

„Kétségtelen, mindkét tényező megnehezítette a felkészülésünket – mondta Erős Gábor, aki karanténban, az otthonából követte a csapattal kapcsolatos fejleményeket. – Vignjevics mestert ismerjük Újpestről, így kicsit belőle, kicsit a volt csapataiból és persze a Honvéd játékosaiból is készültünk a héten, de legfőképpen magunkra koncentráltunk. Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk, hiszen továbbra is tapadni akarunk az előttünk állókhoz.”

A debreceni pontvesztés elsősorban a helyzetkihasználás miatt volt bosszantó, így nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a játék ezen szegmensében kell javulnia csapatunknak, ha újra három ponttal szeretne gazdagodni.

„Ez egyértelmű, éppen ezért a héten voltak edzések, amikor a befejezésekre hegyeztük ki a hangsúlyt. A kapu előtt higgadtabb megoldásokra, koncentráltabb befejezésre lesz szükség” – véli Erős Gábor, aki a szombati meccset is televízió elől követi majd.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló