Kölcsönben Nyíregyházán

2024-02-15 10:20:04
Kisvárda FC

A tavaszt a Spartacusnál tölti Vida Kristopher, míg Czékus Ádám a Tiszakécske játékosa lesz júniusig.

Az átigazolási időszak utolsó pillanataiban, szerda késő este realizálódott, hogy Vida Kristopher (borítófotónkon) az NB II-es Nyíregyháza Spartacushoz kerül kölcsönbe, a tavaszi szezon hátralévő részére.

A 28 éves középpályás 2022 augusztusában érkezett Kisvárdára a lengyel Piast Gliwice csapatától. Az azóta eltelt időben 31 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, kilencszer a kezdőcsapat tagjaként, 22-szer csereként pályára lépve, összesen 1136 percet játszott, egy gólt szerzett. A Mol Magyar Kupában öt meccsen összesen négy gólt ért el csapatunk színeiben.

Vida Kristopher a több játéklehetőség reményében került Nyíregyházára.

Hasonló okokból távozott ideiglenesen Czékus Ádám, aki tavasszal a szintén NB II-es Tiszakécske játékosa lesz kölcsönben. A 21 éves támadó a nyáron Békéscsabáról érkezett Kisvárdára, ahol az NB I-es csapatban kilenc mérkőzésen 320 percet játszott, ötször kezdőként (ahogy a Ferencváros otthonában is, képünkön), négyszer pedig csereként pályára lépve. Ezeken a bajnokikon egy gólt szerzett. Czékus Ádám NB III-as tartalékcsapatunkban négy mérkőzésen egy gólt szerzett, a Mol Magyar Kupában (ahol éppen a Tiszakécskével találkozunk majd február 28-án) két fellépésen ugyancsak egyszer volt eredményes. Szőr Levente mellett Czékus Ádám a második játékosunk, aki kölcsönben játszik Tiszakécskén.

Játékosaink tavaszi pályafutásához sok sikert kívánunk!


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló