Kibéreltük a harmadik helyet

2019-09-25 19:27:43
Kisvárda FC

Van kisvárdai az előző forduló legszebb góljai és legnagyobb védései között is – VIDEÓK

A Magyar Labdarúgó-szövetség YouTube-csatornáján tette közzé az OTP Bank Liga előző, hatodik fordulójának legszebb három góljának és legnagyobb három védésének listáját. A két kategória összesen hat „dobogósa” közül három köthető a Kisvárda Master Good–Mezőkövesd mérkőzéshez (1–2).

A védések között a harmadik lett kapusunké, Felipéé, amikor az első félidőben hárította az amúgy két gólig jutott Budu Zivzivadze lövését. Brazil kapusunk védését közvetlenül megelőzte a mezőkövesdi Szappanos Péteré, amint Tischler Patrik fejese után a lécre piszkálta a labdát. Az ítészek szerint a forduló védését a fehérvári Kovácsik Ádám mutatta be a Budapest Honvéd ellen.

A gólok között harmadik lett a kisvárdai Tischler Patriké, merthogy a csukafejese után nem tudott menteni a későbbi fejesével szemben nagy bravúrt bemutató Szappanos. A második a ferencvárosi Varga Roland Paksnak lőtt szabadrúgásgólja lett, míg az első helyen a debreceni Haruna Garba Újpestnek lőtt gólja végzett.

Az összetett versenyben (5, 3 és 1 ponttal jutalmazzuk az adott forduló dobogósait) a kapusoknál éppen a mostani három díjazott foglalja el a dobogót: Kovácsik megelőzte az addig vele és a debreceni Nagy Sándorral együtt az élen álló Felipét, akit pontban Szappanos is utolért. A gólszépségversenyre Gheorghe Grozav mellett Tischler személyében újabb kisvárdai játékos iratkozott fel.


Legszebb gólok és védések összetett versenyének éllovasa és kisvárdai helyezettjei (5-3-1 pont jár a fordulónkénti 1., 2. és 3. helyezettnek)

Gólok: 1. Cseri Tamás (Mezőkövesd) 8 pont, …7. Gheorghe Grozav (Kisvárda) 3, 12. Tischler Patrik (Kisvárda) 1

Védések: 1. Kovácsik Ádám (Mol Fehérvár FC) 13, 2. Felipe (Kisvárda) és Szappanos Péter (Mezőkövesd) 9-9

A 6. forduló legszebb góljai:

A 6. forduló legszebb védései:


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló