Kedvezőbb jegyárak a Molde elleni meccsre

2022-07-29 19:50:00
Kisvárda FC

A vasárnapi, DVSC elleni hazai meccs előtt megtartottuk az idény eleji szurkolói ankétot. FOTÓGALÉRIA

A sor nem szakadhatott meg, még úgy sem, hogy azért ezek a hetek eléggé sűrűek klubunk életében, meccs követi a meccset. A szezon előtti találkozás a szurkolókkal azonban nem maradhatott el, most is az első bajnoki előtt hívtuk meg találkozóra a drukkereket, igaz, már azok után, hogy csapatunk az Európa-konferencialigában két meccset már játszott, és szerencsére továbbjutott a kazah Kajrat Almati ellen.

Az önkormányzatot képviselő sportbizottsági elnök, Bíró Gábor úgy is szólt a jelenlévőkhöz, mint házigazda, hiszen a helyszín szokásos módon az általa igazgatott Bessenyei gimnázium volt. Városatyaként nagyra értékelte az elmúlt időszak remek eredményeit, azt, hogy évről évre előrelépett a csapat, ha ez most is sikerül, akkor az kimondhatatlanul nagy tett lenne...

Dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő nem feledkezett meg a szponzorokról, akik az anyagi részét teremtik meg a jó szereplésnek, és ebbe a körbe sorolta a szurkolókat is, hiszen ők azzal, hogy megveszik a bérletüket, belépőjüket, jelentős támogatást biztosítanak a klubnak.

Új minőségben, a csapat vezetőedzőjeként mutathattuk be Török Lászlót, aki az elmúlt félévet az utánpótlásban töltötte. Hangsúlyozta, a stáb nagyon szépen összekovácsolódott az elmúlt hetekben, remek az összhang annak tagjai között. Minden adva volt a sikeres felkészüléshez, a Kajrat elleni meccseken látottak bizakodásra adnak okot a bajnokságra nézve. Szerinte pikáns lesz a DVSC elleni nyitány, és nemcsak az ellenfél edzőjének, Joao Janeirónak a személye miatt. Török László hangsúlyozta, az a cél, hogy minél sikeresebben kiszolgálják a szurkolókat.

A klubigazgató Révész Attila adta át ezúttal az új játékosoknak, Hindrich Ottónak, Milos Vranjaninnak, Széles Imre Antalnak, Dominik Kovacicnak és Mario Ilievszkinek a mezüket, amelyeket többen már viseltek is az idény első két tétmeccsén. A sportvezető megindokolta a játékosok szerződtetésének okát, mint ahogy a távozókéra is rávilágított. Utóbbi többségében nagyon egyszerű: nem tudták teljesíteni a futballisták megnövekedett anyagi igényeit.

Húsba, pontosabban zsebbe vágó kérdések is szóba kerültek a tájékoztató végén: az anyagiak. Klubunkhoz is eljutott a hír, hogy a szurkolók egy része magasnak tartotta a Kajrat elleni jegyárakat. Indoklásképpen az hangzott el, hogy számos olyan feltételnek kellett megfelelni a hazai meccsrendezéshez, ami megterhelte a klubkasszát, ezért döntöttünk a drágább belépőárak megállapítása mellett. Akik kifizették azokat, annak köszönettel tartozunk, és nem is leszünk velük szemben hálátlanok. Miután az illetékesek mindent rendben lévőnek találtak, ezért a Molde ellen is itthon játszhatunk, viszont újbóli jelentős beruházást már nem igényelnek az előkészületek. Ezért arra a mérkőzésre harminc százalékkal alacsonyabbak lesznek a jegyárak, akik pedig be tudják mutatni a Kajrat elleni meccs belépőjét, további harminc százalékos kedvezményben részesülnek. Az így kikalkulált árakat hamarosan közzétesszük.

Szurkolóinkkal az utóbbi időben sűrűn találkozhatunk majd a stadionban, hiszen az első három bajnokit itthon játsszunk, összességében pedig az első tíz fordulóból hetet, valamint versenyben vagyunk még a nemzetközi porondon is. Ráadásul az NB III-as csapatunk is négy hazai mérkőzéssel nyit – lesz tehát mire figyelni a Várkertben.


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló