Jól halad a rehabilitáció

2022-12-19 17:26:05
Kisvárda FC

A többiek pihennek, Ötvös Bence viszont edzésbe állt a műtétjét követően. FOTÓGALÉRIA

Míg a csapat legnagyobb része immár a téli pihenőjét tölti, addig a december 2-án porcműtéten átesett Ötvös Bence a rehabilitációs munkát végzi. Pontosan azért, hogy amikor január 3-án újra találkozik a keret, már a társakkal együtt tudjon gyakorolni.

„A saját bőrömön érzem most azt, amit mindig is tudtam: a sérült, műtét után rehabilitáló játékosnak kell a legtöbbet edzenie – mondta a hétfői egyéni tréningje után Ötvös Bence. ­– Nagyon el tudok fáradni a rehabilitációs edzők, gyógytornászok által vezetett foglalkozásokon, de szerencsére a térdem jól reagál a munkára, nem fáj és nem is vizesedik. Ez az időszak nekem erről szól, ha minden jól megy, a két ünnep között már elkezdhetem a futómunkát, a felkészülés kezdetén is futóprogramot kell még végeznem, de január 11-én szeretnék elutazni a társakkal a törökországi edzőtáborba, hogy ott már teljes értékű munkát végezhessek. A cél pedig az, hogy a január 28-i, Paks elleni nyitányon pályára tudjak lépni.”

Mint korábban beszámoltunk róla, Ötvös Bence térdéből egy elrepedt porcdarabot kellett eltávolítani, a beavatkozást dr. Kósa Jenő csapatorvos végezte el a kisvárdai kórházban. A 24 éves játékost most először kellett műteni, és a középpályás reméli, ezzel jó időre le is tudta a rosszat.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló