Igényt tartunk a továbbjutásra

2022-02-07 18:07:44
Kisvárda FC

Bárhogy is állunk fel kedden, szeretnénk visszavágni az Újpestnek. BEHARANGOZÓ

Újpesti hetet tart NB I-es csapatunk, amely kedden 17.15-től a Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, pénteken 20 órától az OTP Bank Liga 20. fordulójában lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban. Van-e fontossági sorrend a két mérkőzés között?

„Igazából nincs, hiszen szeretnénk továbbjutni a kupában is, és persze a bajnoki mérkőzésen is begyűjteni a három pontot – válaszolta meg a kérdést Erős Gábor vezetőedző, aki a szombati, Honvéd elleni bajnokit (3–2) pozitív koronavírustesztje miatt kénytelen volt kihagyni. – Azt nem mondom, hogy ugyanazzal a kezdő tizeneggyel vágunk majd neki mindkét mérkőzésnek, de azért ilyen a keretünk, hogy a fiatalok és a máskor kevesebb lehetőséghez jutó játékosok is bizonyítási lehetőséghez jussanak. Az ő bevetésükre a keddi meccsen van nagyobb esély, aztán meglátjuk, pénteken milyen csapattal érkezünk Újpestre. Sajnálom, hogy Czérna Erik nem lehet ott a mérkőzésen, neki szerepet szántunk, ám megsérült, mielőbbi felépülést kívánunk neki ezúton is. Bárhogy is álljunk fel a kupamérkőzésre, a továbbjutásra igényt tartunk, hiszen szeretnénk minél tovább menetelni ebben a sorozatban. Tavaly ott voltunk az elődöntőben, a nagy lehetőségtől, a finálétól éppen az Újpest fosztott meg bennünket azzal, hogy az otthonunkban nyert egy nullra. Akinek része volt abban a mérkőzésben, azok közül mindenkinek jól esne, ha sikerülne visszavágni.”

Mint korábbi híradásunkban is jeleztük, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben a kilencven perc döntetlenre végződik, akkor következik a kétszer tizenöt perces hosszabbítás, ha akkor sincs döntés, akkor jöhet a tizenegyespárbaj.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló