Idénynyitó a Paks ellen

2023-01-27 14:44:43
Kisvárda FC

Hetvenöt nappal a legutóbbi bajnokit követően hazai pályán folytatjuk a bajnokságot. BEHARANGOZÓ

Ugyan 2023 első NB I-es bajnoki mérkőzését kedden Zalaegerszegen lejátszották (a címvédő Ferencváros nyert 2–1-re), az idei első teljes forduló nyitó mérkőzését szombaton Kisvárdán rendezik: 14.30-kor a Paks lesz a vendég. A harmadik fogadja a hatodik helyezettet, a felek között négy pont a távolság a tabellán, tehát nyugodtan illethetjük élcsapatok mérkőzésének a szombati találkozót. Azok után, hogy a legutóbbi fellépésünk, a Fehérvár elleni 1–4 óta 75 nap telt el. Ijesztő, hogy ennyire a nyakunkon a rajt?

„Nagyon hosszú idő telt el két meccs között, de a bajnoki rajttól soha nem ijed meg az ember, különösen nem az első osztályban – reagált a felvetésre Török László vezetőedző. – Vártuk a kezdést, amely előtt egyedi és speciális, hogy ilyen sok idő állt rendelkezésre. A felkészülés során a saját utunkat jártuk, a játékosok a szünetre is kaptak egyéni feladatokat, így megfelelő alap állóképességgel kezdtük el a közös munkát, ami a tervek szerint haladt és jól sikerült. A felkészülési meccsek eredményei mentálisan is erősítették a játékosokat, túl azon, hogy visszajelzésnek is jónak bizonyultak. Szombaton mindenképpen szeretnénk eredményesek lenni, a cél szentesíti az eszközt, a győzelmet úgy szeretnénk elérni, hogy a meccsre kitűzött taktikai feladatokat is meg tudjuk valósítani. Ezért dolgoztunk egész héten.”

A keretből egyedül Janisz Karabeljov nem áll rendelkezésre, őt a tavalyi utolsó, fehérvári mérkőzésen kiállították, s egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
A borítófotón: Dominik Kovacic számára is szép emlék az augusztus végi paksi bajnioki, amelyet 3–1-re nyertünk meg


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló