Hosszabbítottunk a szélsővel

2022-04-27 16:35:42
Kisvárda FC

Cseh játékosunk két év után újabb kisvárdai korszakba vág bele.

Nyáron lejáró szerződésű játékosaink közül Jaroslav Navrátil aláírta a hosszabbítását, így a cseh szélső – azok után, hogy 2020 nyarán Kisvárdára érkezett – újabb időszakot tölthet a csapatunknál.

„Az első itt töltött évem is nagyszerűen sikerült a csapat számára, most pedig még jobbak lettünk, és reményeim szerint megszerezzük a második helyezést. Innen már csak a bajnoki cím jelent előrelépést, de a viccet félretéve, nagyon bízom benne, hogy a következő kisvárdai időszakom is hasonlóan eredményes lesz, mint a mostani, amikor négy fordulóval a vége előtt is harcban állunk a nemzetközi kupát érő helyezésekért. Természetesen az is nagyban hozzájárult a szerződéshosszabbításban, hogy minden bizonnyal ki tudunk lépni az európai porondra, és csupa pozitívummal szembesültem eddig itt, Kisvárdán” – mondta Jaroslav Navrátil, miután aláírta új kontraktusát.

Jaroslav Navrátil eddig 56 bajnoki mérkőzésen szerepelt csapatunk színeiben, tíz találatával Horváth Zoltánnal holtversenyben, Claudiu Bumba (16) és Gheorghe Grozav (12) mögött harmadik a klub örök NB I-es góllövőlistáján.

További kisvárdai karrierjéhez sok sikert kívánunk!


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló