Hat gól, hat különböző meccsen

2021-12-14 18:11:54
Kisvárda FC

A házi góllövőlistát vezető támadónk rendre jól időzítette a találatait.

Hat gólját hat különböző mérkőzésen szerezte a házi góllövőlistát újra egyedül vezető Jasmin Mesanovic (a borítóképen jobbra), aki Mezőkövesden a második gólunkat szerezte a 2–0-s győzelmünkkel véget ért összecsapáson. A Kövesdnek – ahogy az MTK-nak is – mindkét eddigi mérkőzésen betalált, ez volt a negyedik meccs, amikor az ő találatával alakult ki a végeredmény, a DVSC ellen az egyenlítést érő gólt szerezte, a Kövesd elleni hazain pedig a vezetést eredményezőt. Háromszor hazai pályán, ugyanannyiszor idegenben talált be, a leghosszabb góltalansági szakasza hét fordulóra rúgott. Azokon a meccseken, amikor eredményes volt, ötször is nyertünk és csak egyszer, Fehérváron veszítettünk.

„Nagyszerű dolog ránézni most a tabellára, azt hiszem, ez a pozíció a jutalma annak a munkának, amit a nyár óta folyamatosan elvégeztünk – mondta Jasmin Mesanovic a Mezőkövesd elleni meccs hozományáról, vagyis arról, hogy a tabellán átvette a vezetést a Kisvárda Master Good. – Tudtuk, hogy milyen tétért lépünk pályára, de ahogy a korábbi fordulók során, ezúttal sem foglalkoztunk az ellenfelekkel. Egy meccs van hátra az évből, a Puskás Akadémia elleni fellépésünkre is kőkeményen kell készülnünk, és ha nyerünk, akkor nemcsak azt mondhatjuk el magunkról, hogy remek fél szezont zárunk, hanem azt is, hogy tabella elején telelhetünk.”

Azt a bizonyos utolsó mérkőzést pedig vasárnap 13 órától hazai pályán játsszuk a harmadik helyen álló Puskás Akadémia ellen.


JASMIN MESANOVIC GÓLJAI KISVÁRDAI JÁTÉKOSKÉNT AZ NB I-BEN

3. forduló: MTK–Kisvárda 1–2 (75. perc, góljával. 1–2)

4. forduló: Fehérvár–Kisvárda 2–1 (91. perc, 2–1)

5. forduló: Kisvárda–Mezőkövesd 2–0 (35. perc, 1–0)

7. forduló: Kisvárda–DVSC 2–1 (50. perc, 1–1)

14. forduló: Kisvárda–MTK 5–0 (69. perc, 5–0)

16. forduló: Mezőkövesd–Kisvárda 0–2 (76. perc, 0–2)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló