Harminchat szerzett gólra kilenc kapott

2019-10-14 19:08:16
Kisvárda FC

Hétvégi összefoglaló: A bajnoki pontokért pályára lépő fiúcsapatok százszázalékos mutatóval zártak.

Mind a hét bajnoki mérkőzést megnyertek a férfi/fiú kisvárdai csapatok a hétvégén. Az összesített gólkülönbség is imponáló: 36–9.

A megyei I. osztályban szereplő Kisvárda Master Good II a Tiszakanyárt győzte le 6–2-re és játszott az NB I-es csapatunk is, igaz, csak edzőmeccset, amelyet a Nyíregyháza Spartacus ellen veszítettek el 1–0-ra. Győzelmével a megye egyes csapatunk a 11. helyre lépett előre a megyei I. osztály tabelláján.

A legfelső korosztályos csapataink, a III. osztályban szereplő U19-esek és U17-esek adták meg a hétvége alaphangját azzal, hogy Mátészalkán győztek 11–1-re, illetve 5–1-re. A III. osztály Északkeleti csoportjában az U17-es csapatunk a második az éllovas Balmazújvárossal egyenlő pontszámmal, a zsinórban ötödik győzelmüket arató U19-esek pedig már elsők, de két riválisukat is csak jobb gólkülönbséggel előzik meg.

Akadémiai „középsőseink” nyolc-nyolc forduló, azaz 16 mérkőzés után is veretlenek, egész pontosan 13 győzelem és három döntetlen a mérlegük az I. osztályban. Szombaton a továbbra is százszázalékos U14-eseké volt most a nagyobb csata, ők 3–2-re nyertek az Illés Akadémia-Haladás ellen, míg az U15-ösök 6–1-re múlták felül szombathelyi riválisukat. A tabella is szép képet mutat: a kisebbek az élen állnak, az U15-ösök két pont lemaradással, a második helyezettként követik az első helyezett Honvédot.

A „kicsinyek”, vagyis az U13-asok és az U12-esek megyei rangadót játszottak, és 3–1-re, illetve 2–1-re győztek a Nyíregyháza Spartacus ellen. Az U13 I. osztály Északkeleti csoportjában a VLA a második helyen áll (az éllovas DVSC-DLA-val egyforma pontot szerezve), az U12-eseket ugyancsak egyedül a Debrecen előzi meg – három pontot többet gyűjtve.

A lány szekcióból az U16-osok Csengerben szenvedtek 4–2-es vereséget, és az Északkeleti csoport kilenccsapatos mezőnyében a negyedik helyen állnak. Az U14-esek múlt heti mérlege két döntetlen (3–3 az Eger, 1–1 a Nyíregyháza Spartacus ellen), a két pont birtokában nem sikerült az élre ugrani, a VLA a harmadik helyen áll a hat gárdát felvonultató Északkeleti csoportban.

A mérkőzésekről készült fotókat megtalálja a Médiatár menüpontban, utánpótláscsapataink eddigi mérkőzéseinek tudnivalói és a sorsolások egy helyen az Utánpótlás VLA/Eredmények menüpont alatt.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló