Gyermekkori álom teljesült

2022-06-08 12:06:12
Kisvárda FC

Újabb reményteljes labdarúgó írta alá klubunkhoz első profi szerződését.

A sor folytatódik – újabb fiatal, eddig az NB III-as tartalékcsapatunkban lehetőséghez jutott tehetségünk írt alá profi szerződést klubunkhoz. Ez egyben azt is jelenti, hogy a 18 éves Simon Mátyás a felnőtt csapatunkkal kezdi meg a felkészülést a jövő héten.

„Ez volt a gyermekkori álmom, hogy profi szinten tudjak futballozni – mondta a szélső a szerződése aláírását követően. – A következő lépcső pedig az lehet, hogy bekerüljek az első csapatba, és ott tudjak majd jól teljesíteni, de tudom, ehhez előbb az NB III-ban kell tartósan bizonyítanom. Előfordult már, hogy az NB I-es csapattal gyakorolhattam, ahol persze teljesen más a színvonal, ha tartósan köztük lehetek, biztos, hogy sokat fejlődhetek. A technikai tudásom és a gyorsaságom adott, erőnlétben és állóképességben kell elsősorban fejlődnöm, hogy a megfelelő szituációkban jó döntéseket tudjak hozni.”

Simon Mátyás Kisvárdán született, de családi okok miatt Budapesten nevelkedett, az RKSK csapatában kezdett futballozni, mígnem négy évvel ezelőtt visszakerült a tágabb értelemben vett családjához Kisvárdára és persze a Várda Labdarúgó Akadémiára. A fejlődése és a tehetsége miatt érdemelte ki, hogy immáron a felnőtteknél is számoljanak vele.


A borítófotón: Simon Mátyásnak Forrás Zoltán klubmenedzser adta át az első kisvárdai mezét

Fotók: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló