Csökkent a pénzbüntetés, a szektorbezárás maradt

2023-01-27 15:22:49
Kisvárda FC

A Várkerti Vitézek a kialakult helyzetben a B4-es és B5-ös szektorból buzdíthatják szombaton a csapatot.

Megszületett a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottságának döntése a 2022. november 8-i Kisvárda Master Good–Zalaegerszegi TE FC mérkőzés ellenőri jelentésében leírtak miatt. Mint beszámoltunk róla, klubunkra eredetileg az MLSZ fegyelmi bizottsága négymillió forintos pénzbüntetést és egy, soron következő bajnokira a D szektor bezárását rendelte el. Ezt a döntést nem hagytuk annyiban, megfellebbeztük, és az első, elnapolt döntéshozatal után pénteken – a tanúk meghallgatása után – mondták ki az ítéletet.

Eszerint a pénzbüntetést 800 ezer forintra mérsékelték, de – mivel egy esetben megvalósulni látták a rasszizmus tényállását – a szektorbezárás érvényben maradt a Paks elleni, szombati bajnokira. Mindez azt jelenti, hogy a hazai tábor, vagyis a Várkerti Vitézek kapu mögötti szektora zárva marad. Az oda megváltott bérletek a B4-es és B5-ös szektorba lesznek érvényesek a szombati összecsapáson. Szombaton 11 órakor a Várkerti Stadionban nyit ki a hazai pénztár, ott ennek megfelelően lehet beszerezni a belépőket.

Továbbra is a csapat sportszerű buzdítására hívjuk fel szurkolóink figyelmét – minden körülmények között! A további rendbontás, szabálymegszegés még súlyosabb következményekkel járhat.

Hajrá, Kisvárda!


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló