A vezetőedző marad, a stábban van változás

2024-06-17 14:49:39
Kisvárda FC

Megvan az NB III-as csapat edzője is, aki bajnokcsapattól érkezik Kisvárdára.

Feczkó Tamás (borítóképünkön) marad csapatunk vezetőedzője, a 46 éves szakember az előző bajnokságban a 13. fordulótól kezdve irányította az élvonaltól végül búcsúzó csapatunkat, 21 bajnokin hét győzelem, három döntetlen és 11 vereség volt a mérlege. ha csak ezen időszak eredményeit nézzük, akkor bennmaradó lett volna a csapat.

Ugyanakkor a tréner stábja nem marad változatlan az NB II-es bajnokságra. Asszisztensedzőként tér vissza a csapathoz Gerliczki Máté, aki tavaly nyáron beugróként három meccsen vezette megbízott vezetőedzőként NB I-es csapatunkat, majd visszatért az NB III-as tartalékegyütteshez, amellyel bronzérmet nyert a harmadosztály Északkeleti csoportjában. Ugyancsak asszisztensedzőként lett stábtag Bodnár László, a korábbi 46-szoros válogatott játékos dolgozott már a felnőtt alakulatunknál, a legutóbbi idényben a Várda LA U19-es csapatánál tevékenykedett asszisztensedzőként. Új erőnléti edzővel vágunk neki a felkészülésnek, Dajka László (aki nem tévesztendő össze korábbi vezetőedzőnkkel) ugyancsak az NB III-as csapattól lépett feljebb. Marad az NB II-es legénység kötelékében Sandro Tomic kapusedző, valamint ifjabb Szilvási Zoltán, akinek asszisztensedzői feladatköre a technikai vezetői teendők ellátásával is bővült Oláh Gergő távozását követően. Rehabilitációs edzőként és masszőrként továbbra is Nagy István dolgozik tovább, akinek masszőri munkáját Dobosy Gábor segíti.

Klubunk a kiesés ellenére is jogosult tartalékcsapatot indítani az NB III-ban, és ezzel a lehetőséggel élünk is. Úgy volt, hogy a második csapatunkhoz visszatér edzőként Erős Gábor, már alá is írta szerződését, de a bejelentés előtt az NB II-es Kazincbarcika jelentkezett érte, és kivásárolta szerződéséből.

Azóta sikerült megtalálni a megoldást, a tartalékcsapat edzője Körtvélyesi István lett, aki Felcsúton, a Puskás Akadémia FC-nél dolgozott legutóbb, az elmúlt két évben egyaránt bajnok U19-es csapat edzője volt. Az ő stábja még kialakulóban van.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló