A nyárihoz hasonló az ütemezés

2023-01-04 14:47:26
Kisvárda FC

A felkészülési munka dandárját a törökországi edzőtáborban végzi el a csapat.

A felkészülés első hetét Kisvárdán végzi NB I-es csapatunk, majd a másodikat is hazai környezetben kezdi el, hogy január 11-én tíznapos, törökországi edzőtáborba vonuljon. A felkészülés periodizálásáról Török László vezetőedző beszélt.

„A közös munka kedden kezdődött el, de a játékosok már korábban edzésbe álltak, hiszen mindenki megkapta az egyénre szabott programot, amit el is végeztek a szabadságuk alatt, így nem a nulláról kezdtük a munkát, megvolt az egymásra építettség – mondta Török László. – A felkészülés az orvosi vizsgálatokkal párhuzamosan megkezdődött, a héten szombatig leszünk edzésben, napi egy-egy gyakorlásokkal, a kivételt a csütörtök jelenti, amikor két foglalkozást tartunk a keretnek. A jövő héten hétfőn és kedden még hazai környezetben edzünk, szerdán pedig elutazunk Törökországba, ahol három felkészülési mérkőzés is vár ránk. A munka dandárját ott végezzük majd el, hasonló lesz az ütemezés a nyári edzőtáborhoz. Az idő rövid, klasszikus értelemben vett felkészülésről nem beszélhetünk, kint is már az első, Paks elleni bajnoki mérkőzésünket tartjuk szem előtt.”

Addig három edzőmeccset játszik majd csapatunk – valamennyit Törökországban: 14-én a lengyel Stal Mielec, 20-án a szerb Radnicski 1923, 20-án pedig a cseh Sigma Olomuc lesz az ellenfél.


A borítófotón: Munkában az egyik új szerzemény, Alaksandsar Jovicic

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő