A magyar nyolcadik ér többet

2020-07-29 20:51:35
Kisvárda FC

Fotógalériánkat itt is eléri a szerda délutáni edzőmeccsünkről.

Udvarias házigazdája volt a szerdai Kisvárda Master Good–Zlaté Moravce felkészülési mérkőzésnek a Fővárosi Vízművek SK. A korábbi FIFA-játékvezető, Szabó Zsolt által vezetett egyesület jól előkészített pályával, vadonatúj klubházzal és készséges labdaszedőkkel várta a magyar és a szlovák élvonal legutóbbi nyolcadik helyezettjének összecsapását.

Amelynek első félidejét a kánikulai forróság, a másodikat szúnyoginvázió övezett. Akik az első játékrészben a Duna-gátba épített lelátóról figyelték a meccset (mint a két csapat cserejátékosai), azok szünet után a vérszívókat hessegették.

Bezzeg a labdaszedőként jelenlévő Roli, az Újpesti Haladásból a nyáron a Fővárosi Vízművekbe igazolt U13-as játékos felkészült a szúnyogok ellen (aki nap mint nap idejár edzeni, az tudja, mire számíthat), a spray-ből meg is kínálta a lecserélt vagy éppen a kapu mögött melegítő kisvárdaiakat.

A meccsről szólva, az első félidő a nagy kánikulában kevésbé volt mozgalmas, a legnagyobb helyzetet Sassá hagyta ki, aki szünet után is elrontott egy lehetőséget. A szünetben beállt Sztavrosz Cukalasz szerezte meg a vezetést a várdaiaknak, majd Hej Viktor a kapufát találta el, mígnem Cukalasz a Lakatos Csaba által kiharcolt tizenegyesből állította be a 2–0-s végeredményt. Csapatunkban pályára lépett a szlovákiai magyar Vass Ottó valamint a szlovák Lukas Mihálik, akik az NB III-as csapatunkhoz érkeztek, de most a „nagyok” között jutottak lehetőséghez.

A Kisvárda Master Good szombaton 17 órától az ugyancsak szlovák élvonalbeli, ott az Európa-liga-indulást kiharcoló MFK Ruzomberokot fogadja a Várkerti Stadionban.


A KISVÁRDA MASTER GOOD EDZŐMECCSMENETRENDJE, 2020 NYÁR

Július 18.: Kállósemjén (megyei II. osztály)–Kisvárda 0–10

Július 22.: Kisvárda–Kazincbarcika (NB II) 2–0

Július 25.: DVSC (NB II)–Kisvárda 1–1

Július 29.: Kisvárda–Zlaté Moravce (szlovák I. osztály) 2–0

Augusztus 1., 17.00: Kisvárda–MFK Ruzomberok (szlovák I. osztály)

Augusztus 5., 17.00: Újpest–Kisvárda

Augusztus 8.: Mezőkövesd Zsóry FC–Kisvárda Master Good


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló