A kórháznak és a betegeknek segítettünk

2022-12-22 09:29:25
Kisvárda FC

A kisvárdai egészségügyi intézményben adtuk át a játékosaink adományából vásárolt karácsonyi ajándékot.

Klubunk, azon belül is az első csapat játékosai és stábtagjai továbbra is kötelességüknek érzik, hogy a társadalmi szerepvállalás keretében segítsenek azokon, akik rászorulnak vagy megérdemlik. Évközben is több ilyen akciónk volt, karácsony közeledtével pedig évről évre egy konkrét ügyet támogatunk.

Ezúttal a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórházhoz juttattuk el az összegyűjtött pénzből vásárolt betegtoló-kocsikat, amelyeket Hegyi Henrik Dénes főigazgató jelenlétében adtak át játékosaink. Az átadón a csapatkapitány Lucas mellett megjelent Hej Viktor, Jasmin Mesanovic és Vida Kristopher, előbbi a beszédében hangsúlyozta, hogy kötelességüknek érzik, hogy segítsenek, már csak azért is, mert ha úgy alakul, mindig kiváló ellátásban részesülnek játékosaink a kórházban.

Hegyi Henrik Dénes tapasztalatból beszélt arról, hogy járjon bárhol az országban, a Kisvárda városnév elhangzása után az elsők között az évek óta remeklő futballcsapatra asszociálnak, így a kórházvezetés is igazán büszke a csapatra, arra meg pláne, hogy éppen az intézményt választották a karácsonyi jócselekedethez. A betegtoló-kocsikból – sajnos – soha nem elég, úgyhogy nagy segítséget jelent az intézmény mindennapjaiban.

Mi mást lehet ehhez hozzáfűzni: örömmel adtuk, bízva abban, hogy a dolgozók és a betegek mindennapjait is megkönnyítik majd.

Related video

next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló