„A kis Stefánia támogatni fogja apát”

2022-10-20 16:32:40
Kisvárda FC

Hej Viktor kislánya már a születésekor tanújelét adta, hogy szófogadó lesz.

Kihagyta a Mosonmagyaróvár elleni szerdai kupamérkőzésünket Hej Viktor, aki mozgalmas napokon van túl. A 26 éves ukrán-magyar védőnk a múlt pénteken lejátszotta a Kecskemét elleni bajnokit (3–3), majd nem sokkal azután, hogy a csapattal együtt hazatért Kisvárdára, szombat hajnalban megszületett a kislánya, Stefánia.

Az újszülött és az anyukája is szerencsére jó egészségnek örvend, Viktor pedig mentesült a mosonmagyaróvári utazás és meccs alól, hogy otthon tudjon segédkezni. A csapat nélküle is hozta a kötelezőt, a továbbjutást (3–0), Hej Viktor pedig a debreceni bajnokin újra a rendelkezésre áll majd.

„A múlt szerdán kezdtem el aggódni, hiszen csütörtökön utaztunk Kecskemétre, és attól tartottam, hogy akkor születik meg a kislányom, amíg távol leszek – idézte fel az elmúlt napok történéseit Hej Viktor, aki a jelenlegi keretből megszakítás nélkül a legrégebben, 2016 óta tagja csapatunknak. – Az indulás előtt azonban „megegyeztem” Stefániával, hogy megvárja apát, és szombatig vár a világra jöttével. Már most látszik, hogy szófogadó kislány lesz... A meccs után hívtam a feleségem, aki megnyugtatott, minden rendben van, nyugodtan pihenjek csak a hazaút során. Aztán útközben jött a telefon, hogy sietnem kell, mert beindult a szülés. Nagyon izgatott lettem, és reméltem, hogy hazaérek, amíg meg nem történik a nagy esemény. Nos, végül a kislányom hallgatott rám, és együtt élhettük át a feleségemmel a világra jöttét. A szülés komplikációmente volt, amiért köszönettel tartozunk doktor Egri Erikának és Farkas Nikoletta szülésznőnek. Biztos vagyok benne, ahogy a mindennapokban, úgy a futballpályán is új erőt ad számomra a családom gyarapodása és a kis Stefánia támogatni fogja apát és az egész csapatot a mérkőzéseken.”

Hej Viktornak és családjának sok örömet, boldogságot és jó egészséget kívánunk!


A borítófotón: Hej Viktor számára a kecskeméti volt az utolsó, amikor még nem apaként lépett pályára,...

...hogy aztán a hazaérkezés után már a karjaiban tarthassa kislányát, Stefániát


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló