A gól? Hatalmas boldogság

2022-03-04 09:32:37
Kisvárda FC

A Ferencváros elleni legutóbbi idegenbeli meccsen gólt szerző játékosunk képesnek tartja a csapatot az újabb sikerre.

Mindig történik vele valami, ha a Ferencváros ellen játszik.

Részese volt a Fradi elleni első idegenbeli (1–1) és hazai (0–0) pontszerzésünknek, góllal (nem is akármilyennel) járult hozzá a bajnoki címvédő elleni első, történelmi sikerünkhöz (2–1), amit idegenben arattunk. A legutóbbi, nagy érdeklődéssel várt hazai fellépésen (0–4) pedig kiállították.

Szóval, Matheus Leoni számára mindig tart valami izgalmat a Ferencváros elleni fellépés, ami vasárnap lesz esedékes. A számára első ilyen összecsapáson fejsérülés miatt le kellett cserélni, az eddigi utolsó, a Groupama Arénában játszott meccsen a bajnokság őszi szezonjának legszebb gólját szerezte. Nem csak mi állítjuk ezt, több fronton is megválasztották annak.

„Valójában ezért olyan népszerű sport a futball világszerte, sosem tudhatod, mi fog történni – így Matheus Leoni. – Bízom benne, hogy ezen az egymás elleni harmadik meccsen is nyerni tudunk, hiszen ez kulcsmeccs lesz a tabellán elfoglalt pozíciónk szempontjából. Hogy el tudom-e képzelni, hogy újra megelőzzük a Ferencvárost? Olyan csapat vagyunk, amelyben minden játékosnak erősnek kell lennie. Vasárnap helyet cserélhetünk, kemény meccs lesz, de mindent megteszünk azért, hogy nyerni tudjunk.”

Brazil balhátvédünkkel kapcsolatosan kihagyhatatlan kérdés a július 31-i mérkőzésen szerzett gólja, amely az első volt, amit csapatunk ebben a bajnokságban elért.

„Az a gól boldogság volt a számomra, már abban a pillanatban, amikor eltaláltam a labdát – emlékezett vissza Leo. – A labda a megfelelő módon érkezett a rúgás végrehajtásához. Még egy ilyen gólt szerezni? Hogy őszinte legyek, nagyon nehéz, de ki tudja, talán tudok még egyet rúgni, és segíthetek a csapatnak nyerni. A legfontosabb, hogy megnyerjük a meccset, mert a végén a három pont számít.


A fotókon: Úton a labda a Fradi kapujába, a július 31-én szerzett gól szerzője, Matheus Leoni (borítófotónkon) hatalmas boldogságot érzett

Fotók: nso.hu, Ombodi Tamás


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló