A balhátvéd profi szerződése

2021-07-29 09:07:32
Kisvárda FC

Egy év alatt megvalósult 19 éves játékosunk első és legfőbb vágya, de tudja, a többiért dolgoznia kell keményen tovább.

Újabb, az NB III-as csapatunkban meghatározó szerepet játszó futballistánk kapott profi szerződést klubunktól. A 19 éves Sikorszki Bence csütörtökön írta alá a papírokat, ami alapján a státusza immár professzionális labdarúgó. Ezzel együtt továbbra is az NB III-ban szereplő tartalékcsapatunk játékosa, de ezzel a szerződéskötéssel egy lépést mindkét fél tett annak érdekében, hogy mielőbb megnyíljon az NB I-es csapathoz vezető ajtó.

Sikorszki Bence Nyíregyházán, a Bozsik Akadémián kezdett futballozni, majd 2016-2020 között a Budapest Honvéd-MFA játékosa volt. Onnan került tavaly Kisvárdára, és az elmúlt szezonban, az NB III-as csapatban nyújtott teljesítménye alapján a vezetés alkalmasnak találta arra, hogy szerződést kapjon.

Sikorszki Bence Forrás Zoltán klubigazgatótól vehette át első csapatunk hivatalos mezét


„Tavaly ilyenkor érkeztem, és az volt az első és legfőbb vágyam, hogy minél előbb aláírhassam a szerződésemet – mondta a ceremónia után Sikorszki Bence. – Egyáltalán nem éreztem visszalépésnek, amikor a Honvéd akadémiája után Kisvárdára érkeztem, hiszen a legfontosabb szempont a karrieremben, hogy minél jobban és erősebb ütemben tudjak fejlődni, és ehhez ezt a lépést meg kellett, hogy tegyem. Eddig is mindent megtettem, ezek után pedig hatványozottan azért dolgozom, hogy minél előbb oda tudjak kerülni az első csapathoz, amelynek a színeiben a Diósgyőr elleni edzőmeccsen egy félidő erejéig már be is mutatkoztam. Ballábas futballistaként hiányposzton szerepelek, talán ez is jelenthet egy kis előnyt, de nem erre, hanem a kemény munkára alapozok.”

Sikorszki Bence szerepeltetése a hétvégén az NB III-as csapatnál jön szóba, második számú alakulatunk vasárnap 17.30-tól fogadja a Sényőt.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló