Szállítási információk

SZÁLLÍTÁS

1. Házhozszállítással történő Megrendelés esetén a megrendelt Termék(ek)et a megfelelő csomagolásban küldi a Szolgáltató a FOXPOST futárszolgálattal a Megrendelőnek, a Megrendelés során megadott szállítási címre.

2. A Szolgáltató a Terméket Magyarország egész területén házhoz szállítja.

3. A szállítás jellemzően a Megrendelés leadását követő 8-10 munkanapon belül megtörténik, azonban érdemes az egyes Termékek alatt található leírásokat részletesen megnézni, mert elképzelhető, hogy a csomag összeállítása és a kiszállítás hosszabb időt vesz igénybe.

4. A futárszolgálat legfeljebb 3 alkalommal kíséreli meg telefonon felvenni a kapcsolatot a Megrendelővel a szállítás pontos időpontjának egyeztetése érdekében. Amennyiben a futárszolgálat a Megrendelőt nem tudja elérni a Megrendelő által megadott elérhetőségeken, úgy a terméket visszaszállítja a Szolgáltató számára. A Szolgáltató további 1 hétig próbálja meg a kapcsolatfelvételt, amennyiben ez nem jár sikerrel, úgy a Megrendelést a Szolgáltató törli a rendszerből.

5. A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért terméket bruttó 1650,- Ft értékben vállalja a házhozszállítást belföldön.

6. Személyes átvétellel történő megrendelés esetén, a megrendelt termékeket a kisvárdai 945-ös hrsz-ú ,4600 Kisvárda, Vár utca 33/A.sz alatt található ajándékboltjában veheti át a Megrendelő a Szolgáltatóval való előzetes egyeztetés alapján megjelölt időpontban. Ebben az esetben a terméket átvételekor kell kifizetni.

7. A Megrendelő a fizetési módot a Megrendeléskor választhatja ki. A fizetés történhet bankkártyával, vagy helyszíni kifizetéssel, személyes átvétel esetén. Ha a bankkártyás fizetést választja, akkor a fizetésnél átirányítjuk a Simple Pay oldalára, ahol maximális biztonságban egyenlítheti ki a Megrendelő a vásárlása számláját.

8. Nem készpénzes fizetési mód választása esetén a Termék(ek) postázását kizárólag a fizetési tranzakció lezárását követően kezdi meg a Szolgáltató.

9. A Megrendelő által megrendelt egyedi Termék(ek) esetén Szolgáltató az egyedi Termék(ek) gyártását kizárólag a Megrendelő általi fizetést követően kezdi meg. A fizetés történhet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel.

Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló