Zsinórban harmadszor

2021-02-02 08:41:24
Kisvárda FC

Kapusunkat most is beválasztották a legjobbak csapatába az egyik fórumon.

Ugyan csapatunk kedden már a 19. forduló mérkőzését játssza az MTK ellen, de van még mire visszapillantani az előző játéknapot követően is. Megvannak ugyanis a forduló válogatottjai, amelyben van kisvárdai jelenlét is.

Egymást követő harmadik alkalommal lett a forduló kapusa Dombó Dávid. A csakfoci.hu kétszer voksolt rá (a 17. forduló mérkőzései után, valamint a bepótolt Fehérvár elleni összecsapásunkat követően hirdették ki az 5. játéknap legjobbjait, és azok között is helyet kapott), ezúttal pedig a Nemzeti Sportban lett a forduló kapusa, amelyhez nagyban hozzájárulhatott a kivédett tizenegyese. Az NS válogatottjában helyet kapott gólszerzőnk Jelena Richárd is, a teljes csapat pedig így fest: Dombó (Kisvárda Master Good) – Batik (Bp. Honvéd), Kamber (Bp. Honvéd), Katanec (Mezőkövesd) – Hidi (Bp. Honvéd), Bognár I. (Paks), Kulcsár K. (Budafok), Besirovic (Mezőkövesd), Uzuni (Ferencváros) – Géresi (Puskás Akadémia), Jelena (Kisvárda Master Good).

A csakfoci.hu szakportálon egyik új játékosunk, Lazar Csirkovics került be a hétvége legjobbjai közé a következő értékeléssel: „A szerb légiós télen érkezett Supka Attila együttesébe és a Fradi ellen bebizonyította, hogy erőssége lehet a csapatnak. Jól segítette ki társait, remekül irányította a védelmet.”

A csakfoci.hu válogatottja a 18. fordulóban:

Az InStat egyes statisztikai mutatói között Claudiu Bumba szerepel. Román középpályásunk a kulcspasszok kategóriájában kettes értékkel a holtversenyes második lett, ugyanakkor kétes dicsőség, hogy három szabálytalansággal másodmagával negyedik az elkövetett faultok rangsorában.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló