Zárt kapus a szombati meccsünk

2020-03-11 17:24:20
Kisvárda FC

A szövetség utasítására visszavonásig az összes hazai futballmeccset nézők nélkül kell megrendezni.

A koronavírus terjedése miatt rendkívüli jogrendet és vészhelyzetet hirdetett ki szerdán Magyarország kormánya. A döntéseket – amelyek a nagyobb beltéri és kültéri rendezvényeket, tehát a sporteseményeket is érintik – Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette.

Többek között arról is beszélt, hogy „a száz főnél nagyobb beltéri és ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtiltjuk.”

Erre reagálva kora este a Magyar Labdarúgó-szövetség Twitter-csatornáján az alábbiakat tette közzé:

Az MLSZ a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes hazai labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. A részletekről a sportklubok szerdán délután tájékoztatást kaptak. Televízióban továbbra is követhetők lesznek a találkozók.

Mint ismeretes, a Kisvárda Master Good szombaton, az M4 Sport által is közvetített mérkőzésen a Budapest Honvéd otthonában lép pályára – ezúttal az Illovszky-stadionban.

Időközben az is kiderült, hogy az ellenfél kérésére elmaradnak a csütörtöki U12-es és U13-as Várda LA–Tarpa SC valamint a péntekre tervezett U17-es és U19-es Tarpa SC–Várda LA mérkőzések.

Az MLSZ által közzétett hivatalos videó, Sipos Jenő szóvivő:A fotón: Még annyi néző sem mehet be csapatunk szombati meccsére az Illovszky-stadionba, mint a nyári, Vasas elleni edzőmeccsen


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló