Zárt kapus a szombati meccsünk

2020-03-11 17:24:20
Kisvárda FC

A szövetség utasítására visszavonásig az összes hazai futballmeccset nézők nélkül kell megrendezni.

A koronavírus terjedése miatt rendkívüli jogrendet és vészhelyzetet hirdetett ki szerdán Magyarország kormánya. A döntéseket – amelyek a nagyobb beltéri és kültéri rendezvényeket, tehát a sporteseményeket is érintik – Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette.

Többek között arról is beszélt, hogy „a száz főnél nagyobb beltéri és ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtiltjuk.”

Erre reagálva kora este a Magyar Labdarúgó-szövetség Twitter-csatornáján az alábbiakat tette közzé:

Az MLSZ a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes hazai labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. A részletekről a sportklubok szerdán délután tájékoztatást kaptak. Televízióban továbbra is követhetők lesznek a találkozók.

Mint ismeretes, a Kisvárda Master Good szombaton, az M4 Sport által is közvetített mérkőzésen a Budapest Honvéd otthonában lép pályára – ezúttal az Illovszky-stadionban.

Időközben az is kiderült, hogy az ellenfél kérésére elmaradnak a csütörtöki U12-es és U13-as Várda LA–Tarpa SC valamint a péntekre tervezett U17-es és U19-es Tarpa SC–Várda LA mérkőzések.

Az MLSZ által közzétett hivatalos videó, Sipos Jenő szóvivő:



A fotón: Még annyi néző sem mehet be csapatunk szombati meccsére az Illovszky-stadionba, mint a nyári, Vasas elleni edzőmeccsen


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló