Vonzza az eseménydús meccseket

2022-05-04 21:29:06
Kisvárda FC

A mostani bajnokságban eddig háromszor vezetett nekünk, azokon a meccseken összesen 19 gól született.

Az OTP Bank 31. fordulójában öt mérkőzést már lejátszottak, a hatodik, egyben utolsót csütörtökön 18 órától tudják le Kisvárdán, ahol az Újpest lesz az ellenfél. A találkozót Erdős József vezeti, az NB I-ben immár 218. alkalommal (ezzel a legendás Palotai Károlyt megelőzve az örök ranglista 11. helyezettje, a tizedik, Puhl Sándor nyolc meccsel áll előtte), nekünk a 11., az Újpestnek a 32. meccsét vezeti a legjobbak között.

Ebben a bajnokságban háromszor fújta nekünk a sípot, és öt gólnál egyszer sem született kevesebb, hiszen az MTK elleni hazai 5–0, a Paks elleni itthoni 3–3 és a Székesfehérváron elszenvedett 5–3-as vereség alkalmával találkoztunk vele.

Az Újpest ellen már negyedszer fújja nekünk a sípot: 2019 tavaszán idegenben 1–0-ra kikaptunk, annak az évnek az őszén 2–0-ra nyertünk hazai pályán, tavaly pedig a Szusza Ferenc Stadionban 3–0-ra veszítettünk. Vagyis mind a négy eddigi NB I-es idényünkben az egyik Újpest elleni mérkőzésünk neki jutott osztályrészül.

Az általa vezetett mérkőzések összesített mérlege a mi szempontunkból: három győzelem, két döntetlen, öt vereség, 18–18-as gólkülönbség. Tizenegyesből egyet sem ítélt a javunkra, viszont ötöt is ellenünk, ahogy a legutóbbi két meccsen, a Paks ellen és Fehérváron is. Utóbbi összecsapáson állította ki az első kisvárdai futballistát, Anton Kravcsenkót, a mindenkori ellenfelek közül három futballistának mutatta fel a piros lapot. A sárgákat eddig nagyjából egyformán mérte: húszat adott kisvárdai játékosnak, eggyel többet az ellenfeleknek.


OTP BANK LIGA: 31. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD (3.)–ÚJPEST FC (6.)

Várkerti Stadion, csütörtök, 18.00

Vezeti: Erdős József (Vígh-Tarsonyi Gergő, Buzás Balázs – tartalékjátékvezető: Bogár Gergő)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló