Volt még benne egy csavar

2024-01-25 18:08:45
VLA

Fordulatos mérkőzésen, kazah csapat elleni győzelemmel zártuk az edzőtábort, és ez már a második győzelmünk volt csütörtökön. HELYSZÍNI BESZÁMOLÓ

Kazah élvonalbeli ellenféllel játszott mérkőzéssel zárta a törökországi edzőtáborozását NB I-es csapatunk, amely csütörtökön kora este a Kajszar Kizilorda ellen lépett pályára Larában.

Azzal együtt, hogy gól nélkül ért véget az első félidő, mozgalmas volt a játékrész, csapatunk teljesítményére már akkor is a legjobb volt, amit a felkészülési meccsek során láthattunk. A helyzetek ekkor még kimaradtak, de szünet után Jasmin Mesanovic és Rafal Makowski összjátékát követően utóbbi megszerezte a vezető gólunkat. Aztán két percen belül fordult a kocka, egy rövid hazaadást és egy tizenegyest követően fordítottak a kazahok. Hiba hibát szült tehát, de csapatunk talpra állt, és előbb Ötvös Bence találatával (ismét Mesanovic adta a gólpasszt), majd a hajrában a csereként beállt Czékus Ádám góljával (Ötvös volt a kiszolgáló), mi is csavartunk egyet a történeten, és megnyertük a mérkőzést – győzelemmel lezárva a táborozást, amiből a pénteki hazautazás maradt.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

KISVÁRDA MASTER GOOD–KAJSZAR KIZILORDA (kazah) 3–2 (0–0)

Lara

KISVÁRDA: Petkovics – Cipetic, Matic, Széles, Körmendi – Lucas, Nikolov – Makowski, Ötvös, Camaj (Filipovic) – Mesanovic (Czékus)

Gól: Makowski, Ötvös, Czéku


A csütörtöki másik, sorban az első mérkőzésen koszovói másodosztályú csapat volt az ellenfelünk, Ezen a mérkőzésen is kilencvenperces játéklehetőséghez jutott a többség, bemutatkozott Andrija Filipovic is, aki Czékus Ádámhoz hasonlóan mindkét összecsapáson csereként lépett pályára.

Vida Kristopher góljával jutottunk előnyhöz, amit a második félidőben Mario Ilievszki növelt, az utolsó negyedórához érkezve szépített az ellenfél, de ezt a mérkőzést is sikerült megnyerni.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

KISVÁRDA MASTER GOOD–FK SZUHAREKA (koszovói) 2–1 (1–0)

Lara

KISVÁRDA: Kovács M. (B. Ponomarenko) – R. Stefan, Lippai, Jovicic, Alic – Melnik – Navrátil, Vida K., Balogh N. (Filipovic), Supaszics (Czékus) – Ilievszki

Gól: Vida K., Ilievszki


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő