Visszavágna a Kajratnak

2022-07-27 18:36:41
Kisvárda FC

Az első meccsen csaknem gólt szerző belső védőnk várja a találkozást a szurkolókkal.

Kevés híján főszerepbe került Dominik Kovacic, aki a Kajrat Almati elleni múlt heti Európa-konferencialiga-selejtező-mérkőzésen már a negyedik percben közel járt ahhoz, hogy megszerezze első kisvárdai színekben elért gólját. A csapatunkban a kazahsztáni mérkőzésen bemutatkozó belső védő persze cseppet sem bánja, hogy ez nem így alakult.

„Igaz, hogy közel jártam az első gólom megszerzéséhez, de nem bánom, hogy így alakult, hiszen megnyertük a mérkőzést, előnnyel térhettünk haza, mondjuk nem lett volna baj, ha az még nagyobb – vélekedett 28 éves belső védőnk, akinek több meccse van az almati Ortalik Stadionban, mint kisvárdai játékosként. – Három éve, a bosnyák Siroki Brijeg színeiben már szerepeltem a Kajrat ellen, akkor kettős vereséggel búcsúztunk. Az első meccsen sokat jelentett a számomra, hogy már ismertem az ellenfél létesítményének légkörét. Személy szerint szeretnék visszavágni a Kajratnak, ha lehet, kettős győzelemmel. De nem lefutott a párharc, ellenfelünk jobb csapat annál, mint amilyen teljesítményt nyújtott az első összecsapáson.”

Hogyan készül új klubja első hazai mérkőzésére a játékos?

„Izgatottan – vágta rá Dominik. – Nagyon várom a találkozást a szurkolóinkkal, akiktől reméljük a segítséget. Jó lenne a végén közösen továbbjutást ünnepelni, ennek az az alapja, hogy úgy tekintünk a visszavágóra, mintha nulla nulláról indulna a párharc.”


A borítófotón: Dominik Kovacic (mezben, jobbra) az első meccs gólszerzőjét, JAsir Asanit öleli az almati stadion öltözőjében

Fotó: Szabó Sándor


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló