Vissza Újpestre!

2022-02-10 09:29:01
Kisvárda FC

Csatavesztés után csapatunk a háború megnyerésére készül a lilák ellen. BEHARANGOZÓ

A huszadik forduló következik az OTP Bank Ligában, a nyitómeccs a miénk lesz péntek este Újpesten, azok után, hogy kedden is a IV. kerületben léptünk pályára a Mol Magyar Kupa keretében. Akkor nem álltunk messze a továbbjutástól, vagy legalább attól, hogy kiharcoljuk a hosszabbítást, ám végül 2–1-re nyert az Újpest. Bizonyára az a mérkőzés is szolgált tanulságokkal a pénteki, újbóli pályáralépés előtt.

„Ugyanaz az ellenfél, de más mérkőzésre számítunk, az eredményt tekintve mindenképpen – árulta el Erős Gábor vezetőedző. – Ettől függetlenül levontuk az előző meccs tapasztalatait, hiszen az Újpestben több olyan játékos is szerepelt, akinek a bevetése a bajnokin is várható. A két meccs közötti két napban elemeztük a mérkőzést, és arra törekedtünk, hogy ami jól működött kedden, az fellelhető legyen a játékunkban pénteken is. Abban is biztos vagyok, hogy a csapatot kellően felpiszkálta a ráadásban kapott gól és a vele járó vereség, valamint a játékosokban megfelelően dolgozik a visszavágási vágy. Abban reménykedünk, hogy haza tudjuk hozni a három pontot.”

A harmadik helyezett utazik a kieső helyen álló, utolsó előtti csapathoz. Ennélfogva esélyesebbek is vagyunk?

„Ezzel felesleges foglalkoznunk – hűtötte le a kedélyeket Erős Gábor. – Tény, a két csapat más célokért küzd, az Újpest a bennmaradásért, ami megtöbbszörözheti az erejét. Az esélylatolgatásba már csak azért sem mennék bele, mert tudjuk, nagyon nehéz meccs vár ránk, ezzel együtt úgy érzem, nincs félnivalónk. Az Újpestnek önbizalmat adhat, hogy kedden sikerült legyőznie bennünket, ettől még nálunk sem jött el a világvége. A csatát elveszítettük, de a háborút mi szeretnénk megnyerni.”


A borítófotón: Játékosunk, Jaroslav Navrátil (20) és Branko Pauljevics akár ismét összefuthat a pályán

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló