Vissza kell találni a helyes útra!

2022-10-07 13:47:09
Kisvárda FC

Egyértelmű a cél: szombaton a Vasas ellen győznie kell csapatunknak. BEHARANGOZÓ

Több mint egy hónappal a szeptember 4-i Budapest Honvéd elleni mérkőzés (0–1) után játszik újra hazai pályán NB I-es csapatunk, amelynek ellenfele – története során először az NB I-ben – a Vasas lesz. A héten nemcsak a nagymúltú, de az élvonalban most újonc fővárosi rivális ellen kellett felkészülni, hanem meg kellett emészteni az Újpest elleni váratlanul nagy különbségű (0–4) vereséget is.

„A hétvége még az egyeztetésekkel telt, több területet, a felmerülő problémákat is érintettük, hétfőtől pedig már csak a heti munkára és a Vasas elleni bajnokira koncentráltunk – mondta Török László, csapatunk vezetőedzője. – Minden csapat életében vannak hullámvölgyek, csak persze nem mindegy meddig tart, természetesen mi is szeretnénk ennek most véget vetni. A játékosok is értesültek a színfalak mögött történtekből, amiből igyekeztünk a lehető legkevesebbet mutatni, majd tőlünk is értesültek arról, hogy minden megy tovább, ezzel lezártuk a történteket, és igyekeztünk csakis a következő meccsre hangolódni.”

Dominik Kovacicot és Ötvös Bencét kiállították a legutóbbi meccsen, ők egy bajnokira szóló eltiltást kaptak. Kiesésükkel a védelemben és a középpályán keletkeztek összeállítási nehézségek.

„A vereség mellett nem jöttek jól az eltiltások és Anton Kravcsenko sérülése sem, de a keret adott, a szakmai stábbal együtt meg kellett vizsgálnunk, hogy kik jöhetnek szóba helyettesként – így a vezetőedző. – Teljesen mindegy, hogy kikkel, meg kell oldanunk a feladatot, a héten nagyon sokat foglalkoztunk azzal, hogy újra a régi legyen a stabilitásunk. Az Újpest elleni meccs előtt is reménykedtünk, ám akkor még nem sikerült rátalálni a helyes útra, bízunk benne, hogy ez most már megtörténik. A Honvéd és az Újpest elleni meccseken is olyan csapatok ellen hullajtottunk pontokat, amelyek a veszélyes zónában tartózkodtak, szombaton, a Vasas ellen ezt már nem tehetjük meg, azt akarjuk elérni, hogy újra az eredményességünkről, a győzelmeinkről szóljanak a hírek.”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló