VIP-vendégeink figyelmébe

2022-08-26 14:11:57
Kisvárda FC

Kérjük vendégeink együttműködését a leírtak kapcsán.

Éppen egy hónapja játszottuk a mostani szezonban az első hazai tétmeccset, vasárnap pedig már a hatodik itthoni fellépésünkre várjuk a szurkolóinkat. Az eddigi öt hazai mérkőzés tapasztalatai alapján néhány előírás betartására felhívjuk szurkolóink figyelmét, ezek elsősorban a VIP-szektort érintik. Kérjük vendégeinket, hogy az alábbiak ismeretében vásárolják meg oda belépőiket.

A VIP-szektorban tartózkodni rangot jelent, ezért minimális öltözködési elvárást támasztunk a belépéshez, a sportosan elegáns viselet elfogadható, a túlzottan sportos, melegítős, esetleg strandviselet viszont kizáró ok lehet a belépésre az érvényes jegy ellenére is.

Szabály továbbá, hogy a nézőtérre ételt kivinni szigorúan tilos, italt is csak műanyag pohárban. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy abban az esetben is a jegyen szereplő ülésen foglaljanak helyet vendégeink, ha a VIP-szektor esetleg nem teljesen telik meg.

Kérjük, hogy mindezeket már a vasárnapi, Fehérvár elleni mérkőzésen, illetve folyamatosan vegyék figyelembe vendégeink. Megértésüket megköszönjük.

Hajrá, Kisvárda!


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló