Vigaszdíj: a hónap legjobbjai

2022-09-12 10:28:34
Kisvárda FC

Két kategóriában is elvittük a pálmát augusztusban.

A szeptembert ugyan két vereséggel indította NB I-es csapatunk, amely számára a bajnokság első hónapja négy győzelmet és két döntetlent, valamint remek egyéni teljesítményeket hozott. Ezekről nem feledkeztek meg az MLSZ-nél sem, hiszen a szövetség által odaítélt, a hónap legjobbjainak járó különdíjak közül miénk lett az augusztus legjobb játékosa és edzője elismerés is. Driton Camaj és Török László a Ferencváros elleni mérkőzést követően vehette át a díjakat.

„Ez volt karrierem eddigi legjobb időszaka – mondta Driton Camaj (borítófotónkon a díjjal) a mögöttünk hagyott dekádról. – Ezért köszönetet kell mondanom a csapatnak és a stábnak is, nélkülük nem lehetett volna ennyire eredményes ez a periódus. Keményen dolgoztunk, ahogy azóta is, remélem, a jövőben is kifizetődik a munka. Ha lehet választani, akkor talán a paksi mérkőzés sikerült számomra a legjobban, de ez már a múlt, ugyanúgy kell koncentrálnom a következő feladatokra, ahogy az eddigiekre is. Most következik a kupamérkőzésünk, aztán a montenegrói válogatottban lesz feladatom. Nagyon örülök a díjnak, olyan helyre kerül, hogy mindig szem előtt legyen, emlékeztetve erre a szép időszakra.”

A Ferencváros elleni mérkőzés után adott televíziós interjúját követően Török Lászlót is meglepték a díjjal.

„Nagy megtiszteltetés a díj, köszönet érte a játékosoknak és a stábtagoknak is – nyilatkozta vezetőedzőnk. – Remek csapatunk van, abból adódóan is, hogy jól sikerült a felkészülésünk, remek csapatok ellen játszottunk, majd a nemzetközi porondon is sikerült helytállnunk, nagyon kicsi hiányzott ahhoz, hogy legalább még egy fordulót túléljünk. Azért dolgozunk, hogy jövőre is legyen hasonló élményekben részünk. Augusztusban leginkább a támadójátékunk volt az erősségünk, ami most a gólszerzés terén megrekedt, de bízom benne, hogy ezen erényünket a továbbiakban is meg tudjuk csillogtatni a továbbiakban.”


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő