Veretlen szombat: ahány győzelem, annyi döntetlen

2022-11-12 09:41:47
VLA

Vége utánpótlás-csapataink monstre programjának. EDZŐI ÉRTÉKELÉSEKKEL

MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 9. FORDULÓ

Várda LA–Zalaegerszegi TE FC 2–0 (1–0)

VLA: Popovics – Osztrusko (Racskó, 88.), Muromszkij, Kozacsuk, Poludnjak (Lukecsa, 88.), Szirota, Rózsa S. (Ésik Á., 76.), Kobeljas, Babics, Bokor M. (Jene, 64.), Puporka (Kapott, 64.). Edző: Csernijenko Ruszlan

Gól: Puporka (32. és 51.)

Csernijenko Ruszlan: Végig uraltuk a mérkőzést, folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. A ZTE védekezésre rendezkedett be és csak kontratámadásokkal próbálkozott. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, hamarabb is eldönthettük volna a meccset, de így is elégedett vagyok. Teljesen megérdemelten arattunk győzelmet.


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT CSOPORT, 9. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–Várda LA 2–2 (0–2)

VLA: Kovács M. Tenkács, Krucan, Osztrovka, Kereszti, Bliznjuk, Klinfinszkij (Babjak, 72.), Kun Á. (Kiricsenko, 69.), Biljusz, Bojcsuk (Scsadej, 72.), Kancsij (V. Herc, 85.).
Edző: Belényesi Miklós

Gól: Simon B. (86.), Balogh Zs. (92.), illetve Kun Á. (17. és 23.). Kiállítva: Szamosi Á. (59.), illetve Tenkacs és Bliznjuk (mindkettő 59.)

Belényesi Miklós: – Először is gratulálok a csapatnak, a kitűzött célt sikerült elérni. Két részre osztanám a mérkőzést. Az első félidőben ragyogóan játszottunk, minden működött, ám azt hozzá kell tenni, hogy a második gólunkhoz nagy szerencse is kellett, de tettünk érte, hogy kétgólos legyen az előnyünk. A második félidőben is minden működött a kiállításokig. Van olyan edző, aki pályafutása során egyszer se éli ezt át, nekem sikerült. A hatvanadik percben két emberünk kiállíttatta magát, mert fegyelmezetlenek voltak. Hozzáteszem, a piros lapok teljesen jogosak voltak. Az ellenfélből is kiállt egy játékos, így szimpla emberhátrányban voltunk, sajnos nem bîrtuk kihúzni a végéig. Azonban aki a pályán maradt, minden magasztos jelzőt megérdemel! Ezt a nagyon is értékes pontot a legjobb masszőrnek, Vidoven Márknak ajánljuk, ő szombaton lett huszonöt éves. Isten éltesse!


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 8. FORDULÓ

Várda LA–ETO FC Győr 20 (0–0)

VLA: Kobilinszkij – Horvat A., Fedor A. (Veprik, a szünetben), Badari (Balik, 61.), Berezsnoj (Bobal, 56.), Buda B., Hodovanec, Amászta, Dmuhajlov (Pekarik, 61.), Lupij (Erdős Zs., 75.), Iazsik. Edző: Törtei Tamás

Gól: Buda B. (49.), Veprik (11-esből, 59.)

Törtei Tamás: – Nagyon boldog vagyok, hogy zsinórban a harmadik mérkőzésünket megnyertük. Az őszi szezon legfontosabb periódusa volt ez a számunkra, amikor hasonszőrű csapatokkal találkoztunk, és azok ellen kivétel nélkül be tudtuk gyűjteni a három pontot. Jó játékkal szereztük meg ezeket a győzelmeket, és evés közben jön meg az étvágy, a hátralévő meccseket is meg szeretnénk nyerni. Gratulálok a srácoknak, büszke vagyok rájuk!


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 10. FORDULÓ

Várda LA–Illés Akadémia-Haladás 1–1 (0–0)

VLA: B. Herc – Oláh K., Kedves Á. (Gombkötő S., 52.), Fidler, Budaházi, Fodor Á., Zilahy (Osztroha, a szünetben), Szarvas M. (Harsányi L., 52.), Nagy M., Táth, Kis R. Edző: Márton István

Gól: Budaházi (55.), illetve Papp M. (57.)

Márton István: Annak örülök, hogy az egy hét alatt lejátszott három meccset veretlenül tudtuk zárni, bár van hiányérzetem, mert volt rá lehetőségünk, hogy ezen a mérkőzésen megszerezzük a győzelmet. A mentalitással teljesen elégedett vagyok, amit meg kell még tanulnunk: attól, hogy gyorsítani szeretnénk a játékot, bennünk van a győzni akarás, ne menjünk át rohanásba. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak ehhez az egyhetes teljesítményhez!


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Várda LA–Nyíregyháza Spartacus 1–1 (0–0, 1–1, 1–1)

VLA: Székely K. – Dovhanics, Szitnik, Gyarmati Á., Helmeczi N., Ivánkó, Vajdics, Kertész Gy., Tiscsenko. Csereként lépett pályára: Suba, Licz, Bakk R., Dzsatalov. Edző: Deák Béla

Gól: Licz (22.), illetve Kalló (24.)

Deák Béla: – Sajnos, a mostani teljesítményünk alapján nem érdemeltük meg a három pontot. Ennek elsődleges oka, hogy olyan játékelemekben is hibáztunk, amelyek évek óta kőbe vannak vésve. Csak a negyedik negyedben játszott olyan mentális szinten a csapat, amit megszoktunk tőle, ez pedig kevés volt a győzelemhez.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Várda LA–Nyíregyháza Spartacus 3–1 (2–0, 2–0, 2–0)

VLA: Halász E. – Grica, Fedor O., Sajtos R., Kulik, Povkanics, Szpivák, Paronai, Kapitány. Csereként lépett pályára: Bódi L. (kapus), Orgován Cs., Csendes, Popovics, Tóth Á., Szombathy. Edző: Oláh Levente

Gól: Szpivák (16.), Kulik (19. és 70.), illetve Sallai D. (66.)

Oláh Levente:Mindkét csapat a magas letámadást preferálta, ezért utánpótlás szinten jó iramú mérkőzést játszottunk. Rengeteg technikai hiba jellemezte a játékunkat és hiányzott a kellő agresszivitás. Mindezek ellenére megfelelő mennyiségű helyzetet tudtunk kialakítani, de sajnos ezek többsége rendre ki is maradt.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló