Veretlen csapatra fenik a fogukat

2021-11-05 12:03:52
VLA

Szombaton pályára lépő korosztályos csapataink közül négy is itthon játszik – BEHARANGOZÓ.

Öt, szombaton pályára lépő utánpótlás-csapatunkból négy itthon lép fel. Az U19-esek a még veretlen Zalaegerszeg sorozatának megszakítására fenik a fogukat, az U14-esek a Puskás Akadémiával találkoznak, ami mindig pikáns meccset feltételez. A legkisebbek a DEAC-cal mérkőznek a Várkert műfüves pályáján.

Egyedül az U15-ösök utaznak, ők a Honvéd vendégei lesznek. U16-os legénységünk ezen a hétvégén nem lép pályára, a korosztályos válogatottnál szereplő Ésik Ákos pénteken Telkiben nem lépett pályára a dánok ellen 3–0-ra elveszített mérkőzésen. Mint beszámoltunk róla, kedden az ő góljával alakult ki a 3–1-es magyar győzelem.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 9. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (1.)–Zalaegerszegi TE FC (3.)

Gerliczki Máté, a VLA edzője: – Mostanában kijut a rangadókból nekünk, de sokkal jobb ilyen jellegű meccseket játszani, mint olyanokat, amelyeket adott esetben nyolc nullra nyerünk meg, hiszen jobban felszívja magát a játékos is, ebben biztos vagyok. A Zalaegerszeg még veretlen, de nagyon reméljük, hogy csak szombat délutánig mondhatja el ezt magáról.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 10. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Bp. Honvéd-MFA (3.)–Várda LA (6.)

Katona György, a VLA edzője: – Nagyon jó focit játszó ellenféllel találkozunk a hétvégén, ellene mindenkinek száz százalékot kell nyújtani a siker érdekében. Bízunk a srácokban és abban is, hogy tanultunk a múlt heti mérkőzésből. Ha a csapatszintű védekezésünk javul, valamint a rögzített szituációknál koncentráltabbak leszünk, biztos vagyok benne, hogy ponttal pontokkal terünk haza.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 10. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (5.)–Puskás Akadémia FC (7.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – Hétvégi ellenfelünktől két pont választ el a tabellán, ezért szoros meccsre számítok, amelyen nüanszok dönthetnek a három pont sorsáról. Hazai pályán szeretnénk javítani és győzelmet ünnepelni a meccs végén!


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 9. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA–Debreceni EAC

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Igazából nem tudjuk, hogy mire számíthatunk a DEAC ellen, mivel új csapat a bajnokságban. Természetesen hazai pályán a győzelem megszerzése az elsődleges cél, valamint remélem, hogy ugyanolyan könnyedén, felszabadultan és élvezettel tudjuk begyűjteni a három pontot, mint a legutóbbi négy mérkőzés alkalmával.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 9. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA–Debreceni EAC

Deák Béla, a VLA edzője: – A szerdaihoz hasonló mérkőzésre számítok. Remélem most hamarabb sikerül áttörtünk az ellenfél várható zárt védekezését, mint az előző mérkőzésen. Létszámban nem leszünk túl acélosak, de bármilyen összeállításban is lépünk pályára kezdeményező, domináns játékot várok a srácoktól.


A borítófotón: A Várda LA U19-es csapata a veretlen ZTE-t fogadja


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló