Veretlen csapatok rangadója Miskolcon

2020-10-02 14:23:14
VLA

Legkisebb szekciós csapataink a DVTK otthonában lépnek pályára – BEHARANGOZÓ

Soron következő bajnoki mérkőzéseiket legkisebb kiemelt szekciós csapataink Miskolcon játsszák a Diósgyőr utánpótlás csapatai ellen. A Kiemelt U12 és U13 Észak-Kelet csoport 5. fordulójában mind a két mérkőzést szombaton 10 órától rendezik meg.

A VLA U12-es csapata a tabella első helyén áll, a 3 lejátszott mérkőzésükből mindegyiket megnyerve 9 pontot szerezve. A múltheti Debrecen ellen kapták első góljaikat a bajnokságban, így jelenleg 25-2-es gólkülönbség szerepel csapatunk neve mellett. Aktuális ellenfelünk a Diósgyőr azonos korosztályú csapata is még veretlen az idei szezonban, mindkét lejátszott mérkőzésükön sikerült diadalmaskodniuk, emellett még nem kaptak gólt a bajnokságban, így 12-0 a gólkülönbségük.

„A múlt heti Debrecen elleni egész héthez képest, most annyiban változott a helyzet, hogy teljes létszámmal tudtunk edzeni. Én nagyon bízom benne, hogy ezt az akadályt is pozitív élményekkel fogjuk abszolválni, ez a srácokon múlik leginkább. Jól edzettek a héten, és teljesen motiváltak! Ha a Debrecen elleni formát mutatják, akkor biztos, hogy győzelemmel térünk haza, és az óriási lépés lesz a bajnoki elsőséget érintő kérdésben” – mondta Törtei Tamás az U12-es csapatunk vezetőedzője a mérkőzést megelőzően.

Az U13-as korcsoportban ugyancsak mindkét együttes veretlen idén, a VLA-s srácok az első pozícióból várják az összecsapást 3/3-as mérleggel, valamint 17-3-as gólkülönbséggel. A DVTK csapata közvetlenül a mieink mögött a második helyen állnak, ők 2/2-es mutatóval rendelkeznek és 27-0 a találati arányuk.

„Örülünk neki, hogy egy újabb kemény ellenfél ellen fogunk játszani a holnapi nap folyamán. Tudjuk, hogy a Diósgyőr tényleg egy jó csapat, és megint egy komoly erőpróba elé fogunk nézni. Nagy reményekkel várjuk ezt a meccset, és azt gondolom, hogy a csapat erejében bízva természetesen győzni szeretnénk Diósgyőrben is” – nyilatkozta Erős Gábor vezetőedző.

MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAK-KELET, 5. FORDULÓ

Szombat, 10.00: DVTK (3.)–Várda LA (1.)

MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAK-KELET, 5. FORDULÓ

Szombat, 10.00: DVTK (2.)–Várda LA (1.)


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló