Vereség félidei vezetés után

2019-03-02 18:52:15
Kisvárda FC

Hét bajnoki meccset követően megszakadt csapatunk veretlenségi sorozata a bajnok otthonában.

A Mol Vidi lépett fél támadólag a szombati bajnokin, amelyen a Kisvárda Master Good volt a vendége. Már az első percben a lécen csattant a labda, amely előtte Ene Kornél lábán pattant meg. A Kisvárda igyekezett felvenni a versenyt a bajnokkal, időnként sikerült hosszan a labdát birtokolni, de azért összességében a Vidi játszott fölényben.

A gólt azonban a Várda szerezte. A kezdőcsapatba bekerült Brana Ilics a jobb szélre kihúzódva használta ki a hazai védők hibáját, és bravúros befejezést választva gólt szerzett. Fokozta a tempót a Vidi, de Felipe ura volt a helyzetnek, és éppen az ő ápolása miatt lett ráadása a ráadásnak, amikor Ilics ezúttal a bal oldalon lódult meg, de egy arasznyival a jobb alsó sarok mellé lőtt.

Ahogy várni lehetett, szünet után nekiesett ellenfelének a Vidi, és a Várda nem tudta kihúzni a kritikus első negyedórát gól nélkül. Aztán jött a második hazai gól, fordtott tehát a bajnok. A Kisvárda dicséretére legyen mondva, hogy ellenfele fölé tudott kerekedni, és Gheorghe Grozavnak kétszer is volt egyenlltési lehetősége, a csereként beállt Horváth Zoltán és Lucas előtt is adódott helyzet. Az eredmény azonban már nem változott, hét forduló után véget ért csapatunk veretlenségi sorozata.

Kár érte, mert ebben a meccsben benne volt a bravúr lehetősége.


OTP BANK LIGA. 23. FORDULÓ

MOL VIDI FC–KISVÁRDAMASTER GOOD 2–1 (0–1)

Székesfehérvár, 1975 néző, v.: Berke (Ring, Szalai B. – Pintér Cs., Molnár A.)

VIDI: Kovácsik – Nego, Juhász R., Vinícius, Stopira – Milanov (Hodzic, 61.), A. Hadzic, Elek Á. (Nikolov, 82.), Huszti – M. Scsepovics (Pátkai, 88.), Kovács I.Vezetőedző: Marko Nikolics.

KISVÁRDA: Felipe – Lukjancsuk, Kravcsenko, Ene, Vári B. (Protics, 85.) – Karaszjuk, Lucas – Grozav, Cukalasz, Hugo Seco (Sassá, 56.) – Ilics (Horváth Z., 80.). Vezetőedző: Dajka László.

Gólszerző: Ilics (0–1) a 32., Kovács I. (1–1) az 59., Hodzic (2–1) a 70. percben

A gólok története

32. perc: Lukjancsuk a felezővonaltól előre emelte a labdát, amelyet Anel Hadzic elfejelt a szemből érkező Vinícius elöl. A labda a jobb oldalon Ilics elé került, ő bevezette a tizenhatoson belülre, majd éles szögből nyolc méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtte, 0–1.

59. perc: Huszti baloldali beadására Felipe nem mozdult ki, Vári Barnabás fejjel nem érte el a labdát, amit Kovács István az ötös sarkánál lekezelt, s jobbal a jobb alsó sarokba lőtte, 1–1.

70. perc: Nego jobboldali beadása után Kravcsenko lábán felperdült a labda, amit Hodzic Husztihoz fejelt, előle Kravcsenko elpöckölte a labdát, éppen Hodzic elé, akinek 15 méteres ballábas lövése a baloldali kapufáról vágódott Felipe háta mögött a jobb alsó sarokba, 2–1.


next match
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-16 15:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-2
0-1
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló