Vendég a Fradi és a Loki

2021-12-07 11:12:17
VLA

Három utánpótláscsapatunk is hazai pályán szerepel szerdán. BEHARANGOZÓ

Már december közepéhez közelítünk, mégis van még két olyan akadémiai csapatunk (U14, U13), amelynek még két meccse van az idényből, az U12-nek pedig egy. Utóbbiak szerdán, a DVSC ellen elmaradt meccs bepótlásával be is fejezik idei szereplésüket. Az U13-asok ugyancsak a Debrecennel mérkőznek, míg az U14-es csapatunk még nagyobb presztízsű meccset vív, hiszen a Ferencvárost fogadja.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 12. CSOPORT

Szerda, 14.00: Várda LA (3.)–Ferencváros (9.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – Az utolsó két meccsünket játsszuk az őszi szezonban, szeretnénk jó eredményeket elérni és győzelmekkel búcsúzni ettől a félszezontól. Ez csak abban az esetben sikerülhet, ha mindenki kellően motivált lesz, és egy irányba húz majd az egész csapat. Bízom benne, hogy ez így történik majd, mert akkor jó szájízzel mehetünk a téli pihenőre.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 11. FORDULÓ

Szerda, 12.00: Várda LA–DVSC

Törtei Tamás, a VLA edzője: – A diósgyőri meccs után nem is lehet más az elvárás, mint csakis a győzelem a DVSC ellen is. Nagy kérdés, hogy azokból a taktikai elemekből és játékhelyzet-megoldásokból mit tudunk átvinni a szerdai mérkőzésre. Ha a DVTK elleni mérkőzésen mutatott dolgok legalább hetven százalékát átmentjük, akkor nem lesz problémánk.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 11. FORDULÓ

Szerda, 14.00: Várda LA–DVSC

Deák Béla, a VLA edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre van kilátás, ugyanis mióta az első fordulóban legyőztük idegenben a Lokit, azóta makulátlan mérleggel rendelkezik, minden mérkőzést megnyerte. A hétvégihez hasonló teljesítményre van szükség ahhoz, hogy ismét eredményesek legyünk a minőségi és bő kerettel rendelkező ellenféllel szemben.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló