Végre újra együtt!

2020-05-04 11:03:20
Kisvárda FC

Hétfőn újra kezdetét vette egyfajta alapozás, amely által a bajnoki hajrára készülhet fel csapatunk.

Normális esetben ezen a héten a bajnokság utolsó hazai, Puskás Akadémia elleni mérkőzésére kezdődött volna meg csapatunk felkészülése. A koronavírus-járvány terjedése miatt meghozott intézkedések miatt ehelyett ott tartunk, mint szűk két hónappal ezelőtt: nyolc forduló van még hátra a bajnokságból.

Annyival azért beljebb vagyunk, hogy immár kormányrendelet engedélyezi a csoportos edzéseket, így május 4-én hosszú idő után találkoztak csapatunk tagjai teljes létszámban az edzőpályán. Az viszont nem változott a kiscsoportos foglalkozások időszakához képest, hogy a futballisták edzésszerelésben érkeztek a pályára, és az öltözőket nem használhatták. A pontos bajnoki menetrend még nem ismert, de a szövetség korábbi álláspontja szerint, a rendelkezések bevezetése után húsz nappal indulhatnak a zártkapus meccsek, ami május 23-i vagy 27-i folytatásra enged következtetni.

A frizurák alapján csapatunk játékosait két csoportba lehetett osztani: az egyikbe a karantén alatt a hajukat maguk – vagy családtagjuk – vágók kerültek, a másikba azok, akik az elmúlt hetekben hagyták kicsit megnőni a „rőzsét”. A csoportok kialakítását azonban a hétfői edzésen nem ez, hanem szakmai szempontok határozták meg, így a bemelegítést posztok szerint végezték a játékosok.

A hétfő délelőtti edzésen futballistáink láthatóan ki voltak éhezve a labdára, Bódog Tamás vezetőedző játékos feladatokkal vezette be a tréninget, majd a technikai jellegű feladatok kerültek előtérbe.

Pont úgy, ahogy az alapozás kezdetén lenni szokott…


További fotók a Médiatárban


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló