Végre megtört a jég!

2020-10-18 11:38:28
Kisvárda FC

A Mezőkövesd II ellen játszotta soron következő bajnoki mérkőzését a Kisvárda Master Good II. A találkozóról ÉLŐ SZÖVEGES közvetítésben számoltunk be.

NB III KELETI CSOPORT: 14. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC II 3–2 (0–2)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 100 néző. V.: Somogyi S.

Kisvárda II: Perehanec – Avetiszjan (Himics, 54.), Vass O., Sikorszki (Riznicsenko, 75.) , Lakatos Cs. – Atamasz, Szőr (Bíró R., 87.) – Szentes D. (Czérna, 87.), Mihalik, Camaj – Horváth Z. Edző: Szabó Balázs.

Mezőkövesd II: Fedinisinec - Seres, Pillár (Kerékgyártó, a szünetben), Szerderov (Horváth B., 76.), Szeles, Sike, Kovács D., Tóth D. (Gíber, 65.), Tóth M. (Laczkó, a szünetben), Bencze, Szeibert. Edző: Elek Norbert.

Gólszerzők: Horváth Z. (74.), Atamasz (79.), Camaj (81.), illetve Szerderov (5.), Seres (23.)

Szabó Balázs: - Nagy fegyverténynek tartom, hogy meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést kétgólos hátrányból. Bár az első félidő után sem érdemeltük meg, hogy vesztésre álljunk, hiszen legalább annyi helyzetünk volt mint az ellenfélnek. Szünet után végig domináltunk, sorra dolgoztuk ki a ziccereket, de az ellenfél kapusa többször is bravúrral védett illetve a labda többször is végig gurult a gólvonalon. A legfontosabb az, hogy sikerült megszerezni az első győzelmünket hazai pályán. Gratulálok a csapatnak!

Elek Norbert: - Gratulálok a Kisvárdának, a második félidő alapján megérdemelten nyert. Sejtettük, hogy szünet "el fogunk fogyni", és sajnos nem is tartott ki az előnyünk.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

1. perc: Kezdetét vette a találkozó! Kisvárdai részről Horváth Zoltán indította útjára a labdát.

4. perc: Fedinisinec röviden kipasszolt labdáját Mihalik és Szőr közös erővel megszerezte, melyből Mihalik indította Szőrt, aki hét méterről a vendég kapusba lőtt.

5. perc: GÓL! Vezet a Mezőkövesd! Perehanec nem érte el az előre vágott labdát, Szerderov elvitte mellette és éles szögből 5 méterről a jobb alsó sarokba gurított. 0–1.

12. perc: Szentes jobb oldali beadása után Horváth perdítette kapura a labdát, de Fedinisinec védett.

14. perc: Tóth Dominik 22 méteres lövését védte Perehanec.

19. perc: Vass Ottó keresztlabdáját Camaj sarokkal Mihalik elé játszotta a bal oldalon, a beadást Kovács Dávid blokkolta.

22. perc: Mihalik átadásából Camaj került helyzetbe, de lövés helyett a passzolást választotta melyet a védők lefüleltek.

23. perc: GÓL! Szerderov ugrott ki a jobb oldalon 12 méteres lövését Perehanec lábbal védte, de a kipattanót 5 méterről Seres az üres kapuba passzolta. 0–2.

25. perc: Horváth Zoltán rúgta jobbról keresztbe a labdát, amely a léc felett hagyta el a játékteret.

27. perc: Sikorszki bal oldali beadása után Horváth Zoltán kifordított testhelyzetből 8 méterről fejelt a kapu mellé.

39. perc: Szentes jó labdaátvételt követően került kecsegtető helyzetbe, de lövése 16 méterről nem sokkal ment a jobb felső sarok fölé.

40. perc: Előbb Sike lövését védte Perehanec, majd Seres ismétlése egy hazai lábon irányt változtatva kerülte el centikkel a jobb alsó sarkot.

43. perc: Bencze kapott sárga lapot Camaj felvágásáért.

45. perc: Hosszabbítás nélkül ért véget az első félidő.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, a vendégek kezdték ezt a játékrészt.

46. perc: Kettőt cserélt a Kövesd: Tóth Máté helyett Laczkó, Pillár helyett Kerékgyártó jött be.

48. perc: Camaj szöktette a jobb oldalon Atamaszt akinek lövését Sike vágta ki a kapu torkából.

49. perc: Atamasz 23 méteres szabadrúgása után a labda átjutott a sorfalon, de Fedinisinec védett a jobb alsó saroknál.

53. perc: Camaj jobb oldali szabadrúgását Horváth Zoltán fejelte tovább Szőrhőz, aki 5 méterről a kapuba perdített. Elsőre úgy tűnt, hogy a játékvezető már megadta a gólt, melyet a kapus támadása miatt mégis érvénytelenített. Az akció végén reklamáló Horváth Zoltán még sárgát is kapott.

54. perc: Cseréltünk mi is. Avetiszjan helyett Himics folytatja a játékot.

56. perc: Atamasz ugratta ki Szentest a jobb oldalon akinek éles szögből 6 méterről éles szögből leadott lövését védte a vendégkapus.

57. perc: Mihalik vette el a labdát a 16-oson belül Benczétől, ziccerbe került, de 8 méteres lövést Fedinisinec szögletre ütőtte.

59. perc: Sikorszki lopta a távolságot balról befelé, majd a 16-oson belülre érve jobbal célba vette a jobb alsó sarkot, de Fedinisinec bravúrral újra hárítani tudott.

60. perc: Camaj jobb oldali szöglete után Horváth fejese került Lakatos elé akinek a lövése elhalt az gólvonalon fekvő védőben.

61. perc: Szentes fejelte középre a labdát amibe Lakatos belecsúsztatott, de Fedenisinec sokadszorra védett bravúrral. A vendég-hálóőr eddig a mezőny legjobbja.

65. perc: Tóth Dominik helyére Gíber állt be.

66. perc: A frissen beállt Gíber kapott sárga lapot Vass Ottó felvágásért.

70. perc: Himics jobb oldali beadása után Horváth mellre vette a labdát, majd 7 méteres lövése már túljutott a kapuson, de Szeibert a gólvonalon menteni tudott.

73. perc: Mihalik indításával Himics futott el a jobb oldalon, élesen középre lőtt labdáját Fedinisinec vetődve fogta.

74. perc: GÓÓÓL! Na végre! Sikorszki bal oldali beadása után a védőkről lecsorgó labdát Horváth 10 méterről ballal a kapu közepébe lőtte. 1–2.

75. perc: Cserélünk rögtön a gól után. Sikorszki le, Riznicsenko be.

76. perc: Szerderov helyére Horváth Bálint érkezett a vendégeknél.

79. perc: GÓÓÓL! Atamasz kissé balról 22 méterről jobbal kapura lőtt, a labda átcsorgott a kapus kezén és a jobb alsó sarokban kötött ki. 2–2.

80. perc: Camaj gurított vissza Himicshez aki 16 méterről középről fölé lőtt.

81. perc: GÓÓÓL! Megvan a vezetés is! Atamasz adott balról középre Camaj kihámozta a labdát a védők közül, majd két csel után hét méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 3–2.

86. perc: Horváth bal oldali beadása után Himics 5 méterről a lécre fejelte a labdát, ezzel még nem szabadult fel kapu, mert Horváth próbálkozott még 10 méterről, de ez is kimaradt.

87. perc: Kettős csere nálunk: Szentes helyére Czérna, Szőr helyére Bíró Roland állt be.

89. perc: Vass Ottó saját térfeléről felívelt szabadrúgása után Camaj tolta meg fejjel a labdát, majd mielőtt lőtt volna Fedinisinec felszedte előle.

90. perc: Két perc a hosszabbítás.

90+2. perc: Véget ért a mérkőzés!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló