Véget ért az edzőmeccsek sora

2022-07-15 04:49:06
Kisvárda FC

Ilyen volt a Diósgyőr elleni tesztmérkőzés. BESZÁMOLÓ, FOTÓGALÉRIA

Az előszezon utolsó felkészülési mérkőzésén szenvedte el első vereségét NB I-es csapatunk, míg Ausztriában, külföldi élvonalbeli riválisok ellen maradt veretlen a Kisvárda Master Good, addig csütörtökön este a honi NB II-es Diósgyőri VTK-val szemben maradt alul (2–3). Holott nem lehet azt mondani, hogy a mérkőzés ne kisvárdai rohamokkal indult volna a Várkerti Stadionban megrendezett mérkőzésen, de míg a helyzetek kimaradtak, addig büntetőből a vendégek jutottak vezetéshez.

Aztán olyan góllal növelték előnyüket, amilyet csak a grundon látni: a játékvezető a mi javunkra ítélt bedobást (a Diósgyőrnek járt volna a lehetőség), a labdát a vendégek vették fel hamarabb, elvégezték a taccsot, amiből a kapuig meneteltek. Egy percen belül szépíthettünk volna, de Jasmin Mesanovic mellélőtte a tizenegyest, így amikor a második félidőben Bertus Lajos lövése a kapufáról a hálóba vágódott, már hárommal tartott előrébb a miskolci legénység. Innen sikerült nagy hajrát indítanunk, előbb Jaroslav Navrátil használta ki a vendégvédelem megingását, majd Szlobodan Szimovics második gólpasszát Mario Ilievszki váltotta gólra. Utóbbinak még volt egy megugrása, de a tizenhatoson kívülre futó kapus tisztázott előle, így maradt a 3–2-es vereség. Aminek ha jönnie kellett, még inkább most jöjjön, amikor már nem tétre megy a játék. A jövő héten ilyenkor a messzi Almatiban játszunk, a konferencialiga selejtezőjének második körében.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

KISVÁRDA MASTER GOOD–DIÓSGYŐRI VTK 2–3 (0–2)

Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Karakó

KISVÁRDA: Odincov (Hindrich, a szünteben) – Hej (Peteleu, a szünetben), Vranjanin (Kravcsenko, 72.), D. Kovacic (Széles, 72.), Leoni – Melnik (Lucas, 61.), Karabeljov (Makowski, a szünetben) – Asani (Navrátil, a szünetben), Ötvös (Szimovics, 72.), Camaj (Czérna, 61.) – Mesanovic (Ilievszki, 61.)

DVTK: Danilovics (Bánhegyi, 67.) – Farkas D., Hegedűs J. (Mrva, 76.), Szatmári Cs., Csirmaz (Bárdos, 67.) – Holdampf (Papp M., 88.), Oláh Bálint (Bertus, a szünetben) – Könyves (Vajda B., 67.), Lukács D. (Benkő P., 88.), Jurek (Bényei Á., a szünetben) – Eppel (Bokros Sz., 67.)

Gól: Navrátil (77.), Ilievszki (87.), illetve Eppel (11-esből, 20.), Jurek (38.), Bertus (60.)


Az utolsó nyári edzőmérkőzésen készült fotógaléria:




Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló